jammer dat de maat 39 in de doos van 38 zat

maar jammer had de schoenen graag gehad

Perfect!

Bijzonder klantvriendelijk

Mooie merken en schoenen, prima service! Een schoenenwalhalla.

Ik kom vaak bij van Arendonk en ben altijd onder de indruk van smaakvolle kwaliteitsschoenen. De medewerkers zijn altijd vriendelijk,behulpzaam en weten waar ze het over hebben.

Schoenen besteld in de webshop, omdat ze in de winkel niet te krijgen waren. Vind het alleen raar dat je in sale wel verzendkosten moet betalen.

Slecht

Gevraagd aan verkoopster of ze wilde kijken of de schoenen die ik wilde in een ander filiaal nog waren in mijn maat. Ze zei dat alles in Tilburg was Was ongeïnteresseerd en niet vriendelijk. De volgende dag terug gegaan en een ándere verkoopster mijn verhaal gedaan. Zij ging wel kijken en mijn maat besteld via den Bosch.

Helemaal happy

Nette verzending, prachtige schoenen en ze zitten heerlijk. In de Sale duurt het iets langer maar daar ben je netjes van op de hoogte. Top!

Correcte aflevering. Het duurde iets langer door de sale maar dat geeft helemaal niet! Wij zijn blij met onze nieuwe schoenen!

Fantastiche kwaliteit schoenen en de service is buitengewoon goed!

Een medewerker van de klantenservice attendeerde mij op een kleine beschadiging. Er werd een prima korting voorgesteld. Prima service dus en ik draag de schoen met veel plezier.

Wat online nooit was gelukt...

Ik zocht schoenen bij mijn trouwpak! Kreeg van familie verschillende adviezen maar het juiste kwam gisteren van de verkoper (manager?) in Arnhem. Hij zag het pak en presenteerde de perfecte schoenen. Errug blij, veel dank hiervoor! Als je ‘ja’ zegt moet alles kloppen :)

Goede en duidelijke service. Mooie schoenen.

Mooie schoenen, goede prijs, goede service

Ik ben nog nooit in een winkel geweest, maar de webshop werkt perfect! Voor herhaling vatbaar, en ik hoop snel een winkel te bezoeken.

Mooie schoenen, goede prijs, goede service

Waarom verschil in wel/geen verzendkosten

Dat je bij sale toch verzendkosten moet betalen en overige collectie niet. Daarnaast had ik net mijn schoenen binnen en 2 dagen later zijn ze nog verder afgeprijsd. Gemeld en zeer benieuwd of jullie het verschil in prijs gaan terugbetalen of mij de schoenen laten retourneren en opnieuw laten bestellen. Dan ben ik nl nog steeds goedkoper uit. Verder keurige levering en mooie kwaliteit schoenen in het assortiment. Hoop dat bovenstaande opgelost kan worden, dan zal mijn review een "uitstekend" zijn.

Top service en top shop!

Is zoals omschreven en hoe ze zelf zeggen. Alles duidelijk via online shop en de mails die je krijgt!

Niet positief!

Op vrijdag 2 augustus online in de winkel schoenen besteld zouden afgelopen woensdag geleverd worden het is nu zaterdag 10 augustus en heb nog steeds niks ontvangen.

In de winkel in Den Bosch prachtige schoenen gezien, maar toen niet gekocht. Dezelfde middag de schoenen alsnog online besteld. De schoenen werden snel geleverd en zitten als gegoten.

Perfecte keuze, ieder JAAR weer

Een zeer goede afhandeling wat betreft mijn verkleurde schoenen. Kwamen zelf met een oplossing en wat korting. Ik snapte weer waarom ik al 25 jaar schoenen koop bij van Arendonk.

5 dagen levertijd is eigenlijk niet meer van deze tijd

Levering goed en klanten service ook, een paar was verkleurd en keurig een mail met voorstel wel of niet op te sturen dat ging gewoon goed zoals je het mag verwachten deze tijd. De levertijd van 5 dagen vind ik niet meer van deze tijd. Het zal ermee te maken hebben dat de schoenen uit de verschillende winkels moeten komen alleen mag dat geen reden zijn omdat je dan je proces anders moet inrichten.

Super fijne winkel, aardig, behulpzaam personeel. Bestellingen vis de webshop ook top. Snel en netjes. Aanrader!!

Mooie schoenen ontvangen

Gelukkig vond ik mijn fijne Ugg-sneakers bij van Arendonk. Ik had jaren geleden een paar gekocht in Amsterdam en ze daarna nooit meer gezien. Dus nu heb ik hetzelfde paar weer. Besteld online en na een paar dagen thuis. Een tevreden klant!

Uitstekend geholpen!

Uitstekend en vriendelijk geholpen!

Top hoor

Ik ben super blij met de van bommel schoen. Volgende keer zeker weer bij Arendonk Bedankt online team💪💪

Super service!

Geweldige service! Zeer tevreden over dit bedrijf!

Netjes en geleverd volgens afspraak

Had twee paar schoenen besteld in de uitverkoop. Met één paar was iets mis. Daar werd ik vooraf netjes van op de hoogte gesteld inclusief foto’s. En ik had de keuze om de bestelling te annuleren, iets nieuws uit te zoeken of de schoenen toch te laten komen met extra korting. Ik heb de bestelling geannuleerd. Binnen 1 dag had ik mijn geld terug op mijn rekening. Heel netjes en een hele goede service!

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 3 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.