Super schoenen

Ik hou van nubikks fijne snelle levering en een heerlijke schoen om in te stappen en er mee weg te lopen

Prima kwaliteit, snelle levering en klantvriendelijk

Prima kwaliteit van schoenen. What you see is what you get. Goede communicatie vanaf bestelling tot aan levering.

Goede kwaliteit, snelle service

Ik hou van mooie schoenen, jullie zijn het juiste adres!

Ze hebben mooie schoenen! Wat ik jammer vindt is dat je in de Sale standaard €6.95 verzendkosten moet betalen.

Arendonk is een fantastische schoenenzaak met een geweldige service

Eindelijk had ik toch de keus gemaakt om het laatste paar schoenen met 50% korting van UnitedNude in mijn maat te kopen. Na de aflevering in de winkel hoopte ik dat ze goed paste en ik ze mee naar huis kon nemen. Helaas, het hielbandje was ingescheurd en moest voor reparatie naar de schoenmaker. De schoenmaker Zooliste in de Ridderstraat te Den Bosch, heeft nieuwe hielbandjes gemaakt en ze zijn nu nog mooier dan daarvoor. Terug in de winkel bij van Arendonk kreeg ik 70% korting vanwege het ongemak en ook zij vonden de reparatie super! Arendonk, wat een mooi gebaar!! Ik ben erg blij met mijn prachtige schoenen, dankjewel!

Goed geholpen

Mooie en goede schoenen

Super leuke schoenen vlug geleverd

Snel geleverd, ik had gedacht dat er een weekeinde overheen zou gaan maar nee hoor, zaterdagochtend zijn de schoenen geleverd! Fijn!

Goede kwaliteit schoenen en snelle levering

100 procent goed

Ze reageren heel snel op je bestelling,laten weten wanneer het product niet meer in voorraad is en de terugstorting van het betaalde bedrag na retourneringverloopt vlot. Mieke

Helemaal top👍

Wanneer je schoenen wilt met kwaliteit, moet je bij van Arendonk zijn. Het zijn geen goedkope schoenen, maar je hebt er wel wat aan voor lange tijd.

snelle perfecte levering/ goede kwaliteit schoenen

snelle perfecte levering/ goede kwaliteit schoenen

Keurige snelle levering en geweldige schoenen

Keurig in goede verpakking snel geleverd, Goede kwaliteit schoenen voor een prima prijs

Niet meer op voorraad

Schoenen gevonden op de website en betaald. Ik kreeg later die dag een mail met het bericht dat de schoenen niet op voorraad zijn en dat ik pech had. Ik kon wel andere schoenen bestellen of een paar dagen later mijn geld terug krijgen. Toen ik een paar uur later op de website keek stonden de schoenen in dezelfde maat als ik had besteld nog steeds op de website dus volgens mij klopt daar iets niet helemaal. Zeer teleurstellend, hier bestel ik geen schoenen weer.

Super snelle levering, en bij retour (afgifte in de winkel) de volgende dag al geld terug ontvangen

Snelle goede levering

Zeer goede service

Snelle levering. Mooie schoenen. Klantenservice is top.

Snelle levering. Netjes verpakt.

Fijne site, veel keuze. Zeker de moeite waard.

Ik werd zeer goed geïnformeerd over mijn bestelling en de schoenen waren naar wens.

Verkeerd product geleverd

Verkeerde schoen.

Snelle levering en super mooie schoenen.

Snelle levering en super mooie schoenen.

Perfecte service.

Mijn sneakers stonden keurig netjes klaar! Snel & correcte afhandeling.

Goede en snelle levering

Precies zoals ik verwacht had

Super service

Super service

goede prijs/kwaliteitsverhouding

prima en snelle aflevering,alleen hoge afleveringskosten, dit kan wel wat lager

Snelle levering.

Vriendelijk geholpen in de winkel.

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 3 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.