Goede Service

Goede afhandeling, snelle service

Vriendelijk!

In 1 woord "Fantastisch"

Ik twijfelde over welke maat ik moest nemen , na een mail te sturen kreeg ik al binnen 10 minuten antwoord terug ! Ook waren de schoenen snel binnen en zeer netjes verpakt . Ik ga hier zeker vaker bestellen , top zaak !

Levering volgens afspraak

Geen bijzonderheden. Ik heb een mooi paar schoenen besteld en die werden netjes bij mij afgeleverd.

Buitengewone snelheid van versturen en goede kwaliteit

Zie boven

Zeer correct

Correcte opvolging en kwaliteitsvolle schoenen die beantwoorden aan de wens.

Mooie schoenen en top service

Fijne service. Schoenen die ik besteld had hadden wat beschadigingen. Er was geen nieuw paar meer in mijn maat. Fijn om van te voren dit al te horen met wat opties. Super fijne service en communicatie.

Hele klantvriendelijk winkel hier in Tilburg meneer heeft zelfs mijn oudere

Duberry s helelemaal als service gepoetst.. ik koop ook graag online! Nicole van Eijck

Fijne duidelijke website

Fijne website met goede foto's Goede duidelijke informatie betreffende verzenden/ retouren etc. Snelle verzending Prachtige verpakking, een lust voor ieders oog :)

Helemaal top

Ik had besteld, er was gewaarschuwd, ivm uitverkoop kon de bestelling langer duren maar dat was niet het geval. Blij mee snel geleverd en super mooie schoenen.

Snel geleverd, mooie schoenen

Snelle levering, mooie schoenen

Prima en snelle levering

Goede service, van een bedrijf dat meedenkt.

Vriendelijk en secuur. Schoenen worden gecontroleerd, voordat ze verstuurd worden. Een kleine beschadiging wordt vooraf gemeld en gelijk verschillende opties voor de gebruiker op mail. Super, ze staan voor kwaliteit.

1e keer dat ik hier besteld heb. Ben zeer tevreden.

Tevreden van klantenservice maar niet van de schoenen.

Ik heb ugg tazz besteld, voor 129euro. Heel mooi en netjes aangekregen maar echter was de etiket beschadigd aan de binnen zijde van de artikel (wat heel belangrijk is voor de originaliteit). Echter heeft de klantenservice mij wel goed proberen te helpen. Maar wat ik jammer vind is deat een splinternieuwe artikel beschadigd aankomt, ookal is dit aan de binnen zijde.

Super goed

Schoenen besteld In Breda ze hadden niet mijn maat, waren te klein. Naar den Bosch gebeld daar hadden ze een halve maat groter. Schoenen weggezet voor mij en opgehaald die waren goed. Super geholpen

Mooi en vlot in huis

Mooie collectie en prima levertijden

Helemaal goed, mijn maat schoenen hadden ze niet in filiaal Den Bosch maar is snel geregeld via een ander filiaal.

Mooie producten en snelle levering

Mooie winkel die mooie merken levert voor een goede prijs en snel.

Vlekkeloos

Duidelijke website, goede schoenen, prima levering en berichtgeving. Niets op aan te merken dus er gaat geen ster verloren in de beoordeling.

Keurig netjes verzorgd.

Zonder toeters en bellen, netjes zakelijk geregeld

Super vriendelijk en behulpzaam personeel!!

Altijd fijn om de winkel in Eindhoven binnen te lopen... Eerlijk advies, vrolijk personeel en goede service!! Echt top! Ohja en ook nog leuke sale op geweldige schoenen!

Goed en snel, maar

Raar dat ik mijn schoenen niet in de originele doos kreeg

Prima advies en hulp.

Fijn en vriendelijk personeel.

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 2 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.