• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Personeel is altijd vriendelijk, assortiment schoenen is breed en altijd leuk!

De levertijd van schoenen in de sale duurt te lang voor de huidige tijd. Je kunt je bestelling niet online volgen dus het is afwachten wanneer je een mailtje krijg dat je bestelling inderweg is.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering. prima schoenen

Pluspunten

De schoenen zijn van goede kwaliteit en ik ben er erg blij mee. Jammer dat de retourkosten voor eigen rekening zijn. Dit zou kosteloos moeten zijn, zodat je meerdere maten kan bestellen.

Retourzending moet je zelf betalen, ook wanneer je een paar schoenen in verschillende maten bestelt.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Alles was duidelijk te vinden en de website was heel actueel.

• Snelheid/Levertijd

Tussen bestelling en uitlevering is de prijs van de bestelde schoenen gezakt! Deze korting werd op verzoek meteen alsnog toegepast

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Proactief, meedenken, keurige communicatie - echt top!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Al eerder goede ervaringen met kwaliteit schoenen maar nu ook met het personeel van de administratie (Bart).

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering, mooie merken.

Pluspunten

Prima verzending Goede communicatie bij retourzending Snelle restitutie bij retourzending

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Ik heb een super goede service gehad van jullie medewerker Bart! Ik mailde eergisterenavond dat ik het jammer vond dat de Uggs die ik een week geleden kocht, nu nog verder waren afgeprijsd. Gisteren kreeg ik een reactie terug dat het verschil geretourneerd zou worden op mijn rekening en ik heb het nu al ontvangen! Helemaal top, ik ben zeer tevreden over deze afhandeling. Ik ga zeker vaker bij jullie shoppen (Dit was de eerste keer).

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Prima service. Laarzen kwamen wat later dan aangegeven, maar ik had keurig een mailtje gekregen dat de laarzen kleurverschil hadden en deze niet af werden gezonden. Dat vind ik heel goed. Scheelt teleurstelling en retourneren.

Pluspunten

Webshopbestelling zeer netjes verpakt. Schoenen waren netjes ingespoten. Extra veters erbij is ook zeer fijn.

Geen, ga zo door!

2 sterren: slechter dan verwacht

Bizar dat je voor retour sturen zelf moet betalen. Maakt dat ik online niet meer bij van Arendonk bestel. Je wilt als online klant toch vrij zijn om schoenen / laarzen te passen. Ben van andere online winkels gewend dat dat kan.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Levering voldoet volledig aan geplaatste bestelling

Snelheid van levering . Het betreft hier een Online shop bestelling

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Klantvriendelijk, service gericht, goede informatie betreft kiezen van de maat. Was de eerste keer dat ik schoeisel op het internet kocht. Makkelijke site, kon zonder storing de laarsjes bestellen. Snel geleverd en Poes is heel tevreden met zijn nieuwe kartonnen doos.

Ik zou het niet weten.

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 3 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.