Kan niet beter

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

de persoonlijke afhandeling.... aangezien ik een verkeerde kleur had besteld en per mail dit had doorgegeven. Snelle reactie en uiteindelijk de juiste kleur laarzen ontvangen!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Zelfs in deze drukke tijd kwam het betelde item keurig op tijd.

n.v.t.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle en hele nette levering

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snel en na 3 dagen al in huis verzending naar België alles juist bedankt

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

De schoenen waren erg snel binnen heel tevreden

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Levering en service zijn altijd prima. Ik van Arendonk. Nu ik verder van Groningen, ben ik blij met de webshop!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

al na enkele dagen de levering ontvangen, ga er zeker nog bestellen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Assortiment.

Als er in de winkel een bepaalde maat of kleur niet beschikbaar is de webshop checken of die daar nog wel beschikbaar is. Ik zelf vond een schoen die ik mooi vond in de winkel maar niet meer in mijn maat voorradig. De verkoper ga aan jammer. Thuis gekomen zelf in de webshop gekeken en besteld beetje jammer een betje meer actie van het personeel in winkel zou zeker helpen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie schoenen

Snellere levering

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Mailtje gestuurd op zondag, en binnen 2 uur reactie én probleem opgelost... Top service

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

ondanks de kerst drukte .. mijn schoenen heel snel geleverd!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Ondanks de kerstdrukte en de “sale” keurig op tijd thuis.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

+ Webshop goed bereikbaar en prima dienstverlening. + Tijdige en correcte levering.

+/- Gratis verzending boven een bepaald bedrag +/- Betalen achteraf

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering, netjes ingepakt. Het is altijd prima.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Ales is goed, prima. Bedankt!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Zowel in de winkel (Janssen Noy) als online eerlijke feedback en zeer behulpzaam!!!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Telefonisch contact was prima. Snelle levering. Email service prima. Webshop was supergoed.

Ik was op zaterdag 9 december in de winkel. Schoenen die ik wilde hebben waren toen 20 % afgeprijsd. Toen ik een dag later thuiskwam en op site keek, waren de schoenen 40% afgeprijsd. Vond het niet leuk dat de verkoper dat de dag ervoor niet tegen me had had gezegd. Ik zou een kater hebben gehad als ik de schoenen de dag ervoor zou hebben gekocht. En: ik zou twee paar schoenen hebben gekocht als hij het wel had gezegd. Dus ik zou zeggen: zeg dat gewoon als je merkt dat iemand twijfelt.

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Phoned your Arnhem shop for advise and was advised by Wendy to order on line for delivery to the shop. Ordered my boots and prepared to wait 5/6 for delivery. Next thing I know, a couple of hours later, is a message saying my order would be in the shop the following day. Went to Arnhem and Yes, my boots were there. Unfortunately the size was slightly wrong but Wendy resolved the problem immediately. Fantastic customer service and a big thanks to Wendy for speaking such perfect English and her amazing attitude towards a foreigner. Thank you so much. 10/10 and a big GOLD STAR..

• Communication
  • Staff/employees
  • Speed/Delivery period

Pluspunten

Zeer goed en snel geleverd, zelfs zo kort voor de feestdagen. Mooie schoenen voor een goede prijs en een vriendelijk antwoord nadat ik de ontvangst bevestigde.

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 3 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.