• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Stond bij op de site dat de levertijd langer kon zijn vanwege de sale. Ondanks dat, zijn mijn schoenen snel geleverd!

2 sterren: slechter dan verwacht

Duurt onnodig lang voordat geleverd wordt.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Behulpzaam personeel in het filiaal in Arnhem

Het zou fijn zijn als jullie mensen niet voor niks laten komen naar een winkel en daarna niets laten horen over schoenen die nagestuurd zouden worden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Betrouwbaar

Meer duidelijkheid over de pasvorm. Bijvoorbeeld: Hawaiianas maattabel, vallen altijd 1 maat groter uit.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Breed aanbod, duidelijke site

Schoenen die wel geadverteerd stonden werden niet geleverd vanwege niet op voorraad.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle en complete levering

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Zeer klantgerichte servicedesk. Snelle afwikkeling klacht!

Schoenen werden geleverd met kleine beschadiging. Betere aflevercontrole toepassen. Retourzending keurig via antwoordnummer, maar uiterst vreemd dan men in dit geval (beschadiging) de betaalde (heen)verzendkosten niet retour krijgt.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Bestelling geplaatst met levertijd van 2-5 werkdagen, vrij lang. Na aantal dagen bericht ontvangen dat de verkeerde maat online stond. Ik kon annuleren of iets anders uitzoeken. Betreffende schoen was in de sale, dus kans misgelopen. Voor alternatief (bijna dezelfde schoen) mag ik > €60,- bijbetalen. In de winkel verwijzen ze me vervolgens gemakzuchtig door naar de klantenservice.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Groot assortiment van kwalitatief goede en mooie schoenen!

not

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Na een eerste negatieve ervaring is alles goed gecommuniceerd en opgelost.

Mooie Bommel-schoenen gezien. Geleverde schoenen hadden al tekenen van gedragen zijn. Waarschijnlijk door een verkoper of een klant die ze thuis mocht proberen, en hierdoor gevormd naar de voet van die persoon. Ze zaten dus helemaal niet goed. Ik heb ze teruggestuurd. Na het invullen van de review nam iemand van van Arendonk Schoenen contact met mij op. Deze schoenen hadden nooit verkocht mogen worden. (de kwaliteitsmedewerker moet altijd zijn of haar taak goed uitoefenen) Achteraf is alles netjes opgelost, maar de eerste ervaring bij van Arendonk was in eerste instantie geen positieve.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

goede verzending

geen

Pluspunten

Online besteld - ging simpel. Levering binnen gestelde periode. Keurig verpakt. Zoals het hoort !

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Iets meer duidelijkheid over wanneer de schoenen bezorgd zullen worden.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Ondanks dat er werd aangegeven, dat sale producten een langere bezorgtijd konden hebben. Had ik mijn pakje binnen 3 dagen in huis. Goed geregeld!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering ondanks sale. 1 paar schoenen zat in een doos van ander merk, daar was een keurig en vriendelijk briefje door medewerker in gedaan om het uit te leggen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Perfecte en snelle levering

Geen5

• Snelheid/Levertijd

maat 39 was niet meer in de winkel. Er werd niet even gekeken bij een ander filiaal of in voorraad webshop of de schoen daar wel beschikbaar was. Ben zelf gaan googelen en kwam toen weer bij arendonk uit en zag dat ze een webshop hadden

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Zeer vriendelijk geholpen, terwijl het toch ontzettend druk was vanwege de uitverkoop.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Hele nette service en tijdige levering

n.v.t.

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 3 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.