Fijn personeel

Bestelgemak

Makkelijk zoeken, bestellen en betalen. Keurige levering door PostNL. Helaas levertijd iets langer dan wenselijk.

Snel en goed

Mijn schoenen waren er sneller dan ik ze had kunnen komen ophalen…

Tevreden, vriendelijke mensen

Vriendelijke mensen in de winkel die expertise hebben en je niet opjagen. Blij met mijn nieuwe New Balance schoenen.

Snelle levering mooie schoenen

Online schoenen besteld, netjes geleverd en ze zijn super mooi en ze pasten ook nog.

perfecte en eerlijke service

De schoenen vertoonden tekenen van gebruik door het passen in de winkel. Ik werd daarvan op de hoogte gebracht voordat men mij het pakket toestuurde met de vraag of ik nog steeds de aankoop wilde doen. Ik ontving daarenboven een korting op de online prijs. Heel vriendelijke feedback bij vragen. Perfect afgehandeld :)

Eerlijk zaken doen

Keurig behandeld !!

Goed geholpen en fantastische schoenen

Ik werd echt super goed geholpen door een lieve vrouw, daarna werden mijn schoenen besteld omdat ze niet in mijn maat waren en kon ik ze na 4/5 dagen ophalen, dat was perfect. Goede service en leuke schoenen.

Levering op tijd, helaas kleurverschil, geen bericht hierover

Bij ophalen van de schoenen in de winkel zag ik meteen kleurverschil. Dat zagen ook de medewerkers… de bedrijfsleider zei dat het idd op de doos had gestaan. En of ik bericht had ontvangen hierover dan wel op de hoogte was. Hij vertrok. De medewerker belde maar een filiaal , maar alleen een paar met een vlek en ze belde met de webshop, die stelde een evt korting voor. Anders geld terug. Uiteraard dan maar het laatste. Of de webshop, de verzender, of de winkel had me moeten berichten. Dit was awkwerd. Jammer maar helaas. De medewerkers waren trouwens super!

Precies wat ik zocht

Keurige bezorging

Goed advies om de schoenen in de fysieke winkel bij de webwinkel te bestellen

Ik was nog niet eerder in aanraking gekomen met een shop-in-shop winkel. Prima combinatie. In de winkel kon ik de schoenen passen en de verkoopster stelde voor om de gewenste schoenen en kleur ter plekke via de webshop te bestellen. De bestelde schoenen werden vlot en op tijd geleverd. De schoenen waren netjes verpakt en kon mijn aankoop rustig thuis nogmaals proberen.

Superblij met de nieuwe schoenen!

Prima service en levering. En schoenen van goede kwaliteit.

Uitstekend geholpen.

Altijd leuk om binnen te lopen volop keuze in merken en fijn personeel.

Wie bij mij uitblonk is Van Arendonk!

Alles is prima en volgens verwachting verlopen. Bedankt en tot de volgende keer.

Helemaal goed

Goede afhandeling en goede prijs.

Eindelijk de sneakers in mijn maat!

Op zoek naar deze sneakers van Cyprès (mijn vroegere werkgever in België overigens ;) vond ik maat 42 in Nederland! Heb dan maar onmiddellijk 2 paar van besteld. De sneaker zit goed door het soepele leder en de zool maakt lange afstanden makkelijk! Ik ben er sowieso fan van! Bestelling was er in minder dan 1 week. Groeten aan het management!

Duidelijke site en omschrijving. Snelle levering.

Gewoon top service en snel

Fijne service

Zowel in de winkel als online goed geholpen. Een paar schoenen was niet aanwezig in de winkel, maar werden gelijk online voor mij besteld en naar huis gestuurd. Fijne uitleg en tevens nog koffie aangeboden gekregen. Altijd zeer tevreden.

de verzendig

de verzending was goed alleen wat minder is als je besteld en het gaat retoer terug vind ik het niet netjes dat je verzendkosten moet betalen bestel vaak maar dit heb ik nog nooit meegemaakt

Prima klantvriendelijk

Schoenen die ik had besteld zaten met kleurverschil werd mij keurig medegedeeld , voorstel voor vergoeding enz . Dat maak ik niet veel mee .

Mooie muiltjes

Mooie schoenen, heldere communicatie.

De online bestelling was de verkeerde maat. In de winkel hebben ze mij super geholpen!

Klantvriendelijk en professioneel

Mooie schoenen, goed geholpen...

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 2 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.