Pluspunten
Betrokken personeel wat alle hulp heeft geboden terwijl de overbelaste site uit de lucht was.
VerbeterpuntenMinder wisselen in wel in de sale, en week later niet meer in de sale. Status uitverkocht wordt gebruikt terwijl ze niet uitverkocht zijn. Dat maakt wat onbetrouwbaar. Bijv. zwarte Sendra 11098
Pluspunten
Super mooie laarzen gekocht, snel geleverd, ben er erg blij mee!
Pluspunten
Voordat mijn bestelling werd verstuurd ben ik met foto's geinformeerd over een streepje op een van de schoenen.
Pluspunten
Mooie collectie en fijne site!
duidelijker communiceren over de levertijd....levering in x dagen en niet x tot x dagen, maar in geval van sale kan het langer zijn
Pluspunten
Fijne merken, ik koop liever iets duurder, maar dan heb je ook wat. Laatste merk schoenen Progetto...super, ondanks de hoge hak, zijn het net pantoffeltjes.
Pluspunten
Goed assortiment, mooie collectie
VerbeterpuntenServicebereidheid
Pluspunten
goede service, vriendelijk personeel en snelle bezorging.
Pluspunten
Schoenen snel geleverd, goed contact gehad.
Doos van de laarzen was erg beschadigd. Laarzen waren volgens omschrijving op internet leergevoerd, in werkelijkheid was dit niet zo. Ik heb de laarzen op 25 februari 2015 geretourneerd bij de vestiging in Groningen, maar heb tot op heden 19 maart 2015 mijn geld niet retour ontvangen.
Dank je voor je beoordeling. Helaas kan het voorkomen dat dozen bij onze leveranciers, in ons magazijn of tijdens vervoer beschadigen. Wij doen er echter alles aan dit te voorkomen. We gaan direct bekijken wat de status van je retourbetaling is; deze had al voltooid moeten zijn.
Pluspunten
Goede service en klantvriendelijkheid
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Leuk assortiment; echt mijn stijl
VerbeterpuntenVind de website beter dan de app/Ipad versie die vind ik een stuk minder fijn. Dat ligt vooral aan het feit dat je niet zo kunt selecteren als in de normale website.
Pluspunten
Snelle bezorging. Bij vragen word je snel en correct geholpen.
VerbeterpuntenNiks!
Pluspunten
Mooie collectie, ruime winkel, uitstekende website.
VerbeterpuntenSoms mogen de bestellingen wel iets eerder worden geleverd.
Pluspunten
Snel en accuraat.
Juliana van Stolbergstraat 19
5038AM Tilburg
Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 3 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.