Pluspunten
Personeel is zeer klantgericht en behulpzaam (filiaal Groningen).
Pluspunten
snelle, correcte levering! alles top!
Pluspunten
handige retour-ruil methode
Verbeterpuntenkeer vaker aan te bieden door postbode 1 keer dan gelijk naar postkantoor is lastig. ofwel tijd van te voren zoals andere bezorgdiensten.
Dank je voor je beoordeling. In principe dient PostNL het pakket 2x thuis aan te bieden en daarna ligt het 2 weken op het dichtstbijzijnde postkantoor. Als dit niet is gebeurt is is dit tegen onze afspraken met PostNL in. Onze excuses hiervoor.
Pluspunten
Klantenservice (webshop) heeft alles voor me opgelost en heeft zich ingezet. Daarvoor was de service ver te zoeken.
VerbeterpuntenWebshop deed het niet, toen ik daarover de winkel belde (webshop was dicht) werd daar niet op gereageerd en werd het mijn probleem. Ik kon de schoenen nl ook zo telefonisch bestellen, maar als iemand anders dan op de webshop zou bestellen, moest de verkoopster mijn schoenen weggeven (als ik ze dan nog niet had opgehaald, wat niet kon voor einde week ivm werk). Dat vind ik geen goede service. Ook verwees het winkelpersoneel me niet naar de webshop of een andere vestiging, toen mijn maat in de ene vestiging niet meer beschikbaar bleek te zijn. Bovendien kwam ik er na alle ellende achter dat de schoen die ik wilde niet eens bestaat in mijn maat en niemand was daarvan op de hoogte.
Pluspunten
Kwalitatief goede schoenen, goede verpakking en de email communicatie over verzending. Fijne betaalmethoden.
Pluspunten
Degelijk ingepakt!
VerbeterpuntenJammer dat ik na een paar dagen een mailtje krijg, met daarin een aanbieding van een cadeautje bij aankoop van Via Vai. Die ik inderdaad gekocht heb. ( had ik dan liever niet geweten, is toch jammer!)
Pluspunten
Snel en betrouwbare service
VerbeterpuntenLange laarzen met brede schacht in de webwinkel
VerbeterpuntenDuur
Pluspunten
Personeel was vriendelijk en snel
Verbeterpuntenonline levering mag wat sneller en erbij vermelden bij welke vestiging je het product kan terugbrengen aangezien ze niet overal sportschoenen verkopen.
Pluspunten
vanwege de punten hiernaast zou ik niet meer bestellen bij van Arendonk
Verbeterpuntenvoor het pakket moest getekend worden, waardoor het pakket niet bij de buren afgegeven kon worden. schoenen konden niet worden besteld vanaf een Duits ip adres. doordat er voor het pakket getekend moest worden hebben de schoenen een week bij de post gestaan, beetje onzin als je het mij vraag om voor een paar schoenen te moeten tekenen.
Dank je voor je beoordeling. Daar we in het verleden negatieve ervaringen hebben gehad met zoekgeraakte pakketten versturen wij onze zendingen met "handtekening voor ontvangst". Dit is puur ter bescherming van onze klanten. Wij hopen op je begrip.
Pluspunten
Geweldig dat ik opgebeld werd omdat er twijfel was bij jullie of de kleur van de schoenen wel de bedoelde kleur was. Zelfs het aanbod om de schoenen kosteloos te retourneren is heel positief overgekomen. Mijn hartelijke dank.
Pluspunten
Goede website en snelle levering
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt
VerbeterpuntenRetour gratis maken, retoursticker erbij Levertijd wordt aangegeven met 2-3 werkdagen, dat vind ik te lang. Werkelijkheid was overigens 1 dag en dus perfect
Pluspunten
Direct antwoord op mijn mail met de vraag 'waar blijft mijn bestelling'.
VerbeterpuntenTe lange levertijd. Vrijdag besteld en betaald, pas dinsdag ontvangen..
Dank je voor je beoordeling. Zoals aangegeven op de website kan het 2 tot 3 werkdagen duren voordat je order wordt verstuurd. In dit geval is het binnen 2 werkdagen verstuurd.
Juliana van Stolbergstraat 19
5038AM Tilburg
Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 3 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.