Pluspunten
Ik had een vraag gemaild en daar kreeg ik heel snel een antwoord op! Mooie schoenen!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Kwalitatief hele mooie schoenen. Ik werd op de hoogte gesteld van de sale, voordat die begon, alleen door me aan te melden voor de nieuwsbrief. Te gek! Heel fijn dat de schoenen ook in halve maten verkrijgbaar zijn.
VerbeterpuntenBij de schoenen zou specifieker aangegeven kunnen worden hoe je ze moet verzorgen. Nu worden wel een aantal dingen voorgesteld, maar weet ik nog niet wat ik nodig heb.
Pluspunten
Duidelijke website en snelheid
Verbeterpunten--
Pluspunten
Goede oplossing, nadat een fout was gemaakt mbt levering.
VerbeterpuntenOndanks drukte beloftes nakomen/tijdens drukte geen beloftes doen mbt levertijd.
Pluspunten
Alles is prima gegaan, geen opmerkingen!
Pluspunten
Fijne website en snelle levering
Communicatie per telefoon kan beter
Pluspunten
fijne website, snelle levering
Retour in de winkel: geen geld terug, maar tegoedbon. Dit is bijzonder klantonvriendelijk. Advies: aanpassen dus. Zelf heb ik nog nooit iets geretourneerd, maar in de winkel heb ik regelmatig discussies gehoord, Heel vervelend.
Pluspunten
Snelle bezorging, ook dus tijdens feestdagen. Wauw. Ik had ook nog even een man aan de lijn met een vraag en werd uitstekend geholpen (meteen een reservering gemaakt voor het ruilen van schoenen in een andere maat) en zeer vriendelijk. De website is duidelijk en retourneer proces ook. Ik ben dus heel tevreden.
VerbeterpuntenNiet zoveel eigenlijk, behalve dan dat het retourneren van schoenen geld kost. Dat belemmert mij toch een volgende keer bij bestellen, al kan ik me voorstellen dat dit gewoon betaald moet worden. Misschien gewoon stiekum in prijs verwerken en dan gratis doen;-). Dat werkt wellicht beter, haha.
Pluspunten
Ondanks sale en O&N mijn bestelling na 3 werkdagen ontvangen!
Pluspunten
Ik kom al heel lang bij van Arendonk Breda en ik vind het altijd een heerlijke winkel om binnen te gaan. - mooie luxe uitstraling - mooi assortiment - vriendelijk en behulpzaam personeel
VerbeterpuntenIk heb goed nagedacht, want ik wil graag helpen, maar ik heb geen tips of verbeterpunten
Pluspunten
Pluspunten
Ik stuurde een mail omdat ik een andere maat wilde bestellen en werd binnen een half uur al terug gebeld.
Pluspunten
Er werd goed binnen de afgesproken termijn geleverd. Mooie collectie.
VerbeterpuntenDe schoenen zijn aan de prijs.
Juliana van Stolbergstraat 19
5038AM Tilburg
Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 3 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.