Pluspunten
Hele snelle bezorgservice en fijne site om te bestellen. Ook hele mooie aanbiedingen.
Pluspunten
Bestelling is prima ontvangen!
VerbeterpuntenSnellere levering (het was 5 werkdagen) zou fijn zijn!
Bij een internetbestelling indien het artikel geretourneerd wordt het betalen van verzendkosten. Reken dan een iets hoger bedrag bij bestelling daan de 4.95eur en verstrek een stukje servicegerichtheid naar de klant dat deze bij eventueel retourzending niet nogmaals verzendkosten behoeft te betalen en met name ook extra verzendkosten voor bijv. een ruiling van een artikel in een andere maat. D
Dank je voor je beoordeling. De reden dat wij niet de verzend/retourkosten meteen in de prijs berekenen in tegenstelling tot andere online collega's die adverteren met "gratis verzending en retourneren" is dat wij graag transparant en betrouwbaar handelen naar onze klanten toe. Wij hopen dat je hier de meerwaarde van ziet en duidelijk is waarom wij op deze wijze handelen.
Pluspunten
Super, net, erg vriendelijk.
Pluspunten
Goeie site, snelle orderverwerking, keurige retourverwerking, niets op aan te merken gewoon goed.
Pluspunten
Snelle levering. Netjes verpakt. Mooie collectie schoenen. Duidelijke & prettige website.
VerbeterpuntenTrack & Trace nummer in de email werkte niet.
Pluspunten
Werd zoals aangegeven netjes op een ander adres bezorgd.
Pluspunten
Verbeterpuntende doos was erg bestoft maar de schoenen waren mooi intact in hun doos. Geen aanmerkingen eigenlijk Enkel was het zo dat je als eerste keer bestellen een korting kon krijgen van 10 euro, maar toen ik het probeerde kon dit niet. Dit was wel jammer. Duidelijke vermelding verzending gratis, naar belgie wel 10 euro (is wel erg duur)
Pluspunten
Keurig verzorgd en ook bij het afhalen goede service
Pluspunten
Snelle service. Keurig verpakt
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle levering en kwalitatief goede producten
VerbeterpuntenRetourzending is bij de meeste concurrenten gratis. Dat zou de stap om te bestellen verlagen.
Pluspunten
snelle levering, goed ingepakt en prachtig product
Verbeterpuntende site via via via via pas gevonden na googlen Sendra
Pluspunten
In de winkel in Breda prima geholpen. Via internet mindere ervaringen doordat niet vermeld was, dat je de schoenen eigenlijk een maat groter moet dan normaal. Bovendien nog voordat ik de schoenen binnen kreeg waren ze al 15 euro goedkoper geworden dan wat ik ervoor betaald had. Ik voel mij dus 2 keer genomen. Zal ook niet snel meer schoenen via internet kopen
VerbeterpuntenVico schoenen gekocht maat 42. Paste er net in anders nooit een probleem. Na 2 uur uitgetrokken waant ik kreeg pijn aan mijn tenen.Naar de winkel in Breda gegaan om schoenen van Vico te passen. Blijkt bij Vico een maat 43 overeen te komen met een normale maat 42, Alsnog maar een paar 43 gekocht, zitten prima, maar ik zit wel met een paar 42 die te krap zijn. Is via internet dus een dure aankoop geweest.Kan ze ook niet terugsturen, want ik heb de doos niet meer en heb ze even buiten gedragen. Advies meld bij Vico schoenen dat ze krap vallen.
Dank je voor je beoordeling! We betreuren het feit dat de schoenen niet goed van pasvorm waren. Helaas is iedere voet anders en kan het dus zijn dat het ene merk/type bij je kleiner uitvalt dan het andere. Dit blijft moeilijk wanneer je online iets koopt. VICO valt niet per definitie klein uit, vandaar dat wij dit niet vermelden. We zijn blij dat ons filiaal je uiteindelijk heeft kunnen helpen.
Pluspunten
Lage prijs
Verbeterpunten- Verzendkosten, dat bedenk je toch niet? Zelfde geldt voor retour op eigen rekening. - Slechte kleurechtheid op de foto. Op de foto: oranjerood; realiteit: fel knalrood
Dank je voor je beoordeling. Om continue kwaliteit te kunnen waarborgen moeten wij helaas een bijdrage in de verzendkosten vragen wanneer je beneden een bepaald bedrag besteld. Kleurechtheid is altijd moeilijk daar iedere beeldmonitor anders is ingesteld. Wij trachten er altijd naar de kleuren zo natuurgetrouw mogelijk weer te geven. Tevens kan door de werking van natuurproducten (leer, suède) een kleur altijd iets afwijken.
Juliana van Stolbergstraat 19
5038AM Tilburg
Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 3 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.