Pluspunten
snelheid van leveren. goederen goed verpakt
Verbeterpuntenniet
Pluspunten
Vriendelijk personeel aan de telefoon, snelle levering ook bij het ruilen van een artikel
Pluspunten
Snel
VerbeterpuntenAfleverdatum en tijd kiezeb
Pluspunten
Pluspunten
Vriendelijkheid en service bij de klantenservice uitstekend!
Pluspunten
Snelle levering + goede administratieve verwerkingen
Pluspunten
Correcte afhandeling van de bestelling, Track and trace is heel handig en leuk. Goeie communicatie over het verloop van de bestelling. Snelle levertijd, vriendelijk personeel.
VerbeterpuntenDe foto van de laarzen die ik had besteld, kwam niet helemaal overeen met de werkelijkheid. Misschien met professionele belichting werken. Had ook op andere sites gekeken en daar waren de foto's meer overeenkomstig de werkelijkheid. Ik had naar Breda gebeld om te horen of de laarzen daar aanwezig waren. Daar waren ze niet meer. De verkoopster had geen overzicht over in welk filiaal ze nog wel aanwezig waren. Dit digitaal mogelijk maken kan de service nog verbeteren.
Dank je voor je beoordeling. We proberen onze foto's zo natuurgetrouw mogelijk weer te geven, echter is dit ook afhankelijk van de instellingen van je monitor en grafische kaart. Onze winkels kunnen ondertussen zien waar schoenen nog op voorraad zijn zodat wij je in de toekomst nog beter van dienst kunnen zijn.
Pluspunten
Uitgebreide collectie, makkelijk online bestellen en snelle terugstorting bij retour.
VerbeterpuntenHoge retourkosten, levertijd van drie werkdagen is aan de lange kant.
Dank je voor je beoordeling. Retourkosten hebben wij helaas niet in de hand, dit is afhankelijk van hoge tarieven die PostNL rekent voor verzending van een pakket. Onze levertijd varieert van 1 tot 3 werkdagen en staat vermeld op onze website.
Wat me tegenviel was het feit dat ik een papier moest afdrukken en meenemen naar de winkel. Op zijn minst zou je verwachten dat het tonen van het bericht op een smart phone voldoende was. Niet echt logisch als je via een online dienst besteld.
Dank je voor je beoordeling. Het tonen van het afhaalbericht op je smartphone is voldoende wanneer je je kunt legitimeren. Wellicht heeft men je in de winkel niet goed begrepen. Onze excuses hiervoor.
Pluspunten
Snelle levering, netjes verpakt
VerbeterpuntenGratis kunnen retourneren zou fijn zijn. In dit geval was retourneren echter niet nodig.
Pluspunten
Ik had in België Cypres schoenen gezien voor 70 euro, maar jammer genoeg niet in mijn maat. Heb ze dan op de site van Van Arendonk gevonden voor bijna 20 euro minder! Daarnaast ook nog eens een supersnelle levering! Heel erg bedankt voor de service!
Pluspunten
Goede collectie, goed advies
VerbeterpuntenAls je vroeger een paar schoenen uit een ander filiaal wilde hebben werden ze voor je naar Tilburg gehaald. Nu moet je ze zelf bestellen via de website en alsnog in Tilburg ophalen. Ik vind het begrijpelijk, maar wel een inlevering van service. Jammer!
Dank je voor je bericht. Doordat je ze nu ook online kunt bestellen leveren we juist een extra service! Het is nl. nog steeds mogelijk om schoenen in de winkel te laten bezorgen buiten de online shop om. (m.u.v. tijdens onze sale periode)
Pluspunten
gratis retour in winkel
Juliana van Stolbergstraat 19
5038AM Tilburg
Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 3 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.