Dank je voor je beoordeling! We betreuren het feit dat je schoenen kleurverschil bevatten, echter kun je te allen tijde contact met ons opnemen zodat we dit voor je kunnen oplossen. We vragen ook alle klanten mankementen aan schoenen direct te melden.
Dank je voor je beoordeling! Gezien de lage gegeven score vernemen we graag op welke punten je bestelling niet goed is verlopen, of waarom je ontevreden bent.
Pluspunten
Nog nooit zo'n snelle keurige levering mee gemaakt, chapeau!
Pluspunten
Verassend snelle levering
VerbeterpuntenDe website werkt niet altijd goed (op tablet)
Pluspunten
Gebeld ivm snelle levering vd schoenen omdat ik ze nodig had voor 'n feest. Binnen 24 uur had ik ze al binnen!
Pluspunten
Hele snelle en correcte levering!
VerbeterpuntenIk kan geen verbeterpunten bedenken.
Pluspunten
Duidelijke website Eenvoudige bestelling Snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede kwaliteit van producten
VerbeterpuntenHoge prijs van producten en hoge prijs van bezorging. Bijna 5 € om te ontvangeg en bijna 7€ voor return. Als de schoenen niet passen , heb je geen schoenen en12€ is ook weg. Dan durf je niet een tweede keer een bestelling te doen. In onze stad hebben we ook een winkel van van Arendonk. Daar heb ik een tas gekocht, die voor mij behoorlijk gedragen was geweest.
Dank je voor je beoordeling! Je betaalt bij ons enkel verzendkosten voor orders beneden € 75 en wanneer artikelen 50% of meer zijn afgeprijsd. Retourkosten zijn voor eigen rekening zoals op onze site staat vermeld. We betreuren het feit dat je dit weerhoud van online bestellen, echter kun je altijd ook onze winkels bezoeken voor een aankoop. Alle artikelen in de winkels zijn nieuw en dus niet gedragen. (hooguit "gepast")
Pluspunten
Netjes optijd, goed verpakt
VerbeterpuntenDe tas die ik had besteld zaten onder de witte vlekken maar ik kon het er gelukkig wel afhalen
Dank je voor je beoordeling. Het mag niet voorkomen dat er vlekken op nieuwe artikelen aanwezig zijn. Onze excuses hiervoor. Mocht je nog problemen ondervinden met je aankoop, dan vernemen wij dit graag.
Juliana van Stolbergstraat 19
5038AM Tilburg
Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 3 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.