Heb 15 dagen geleden laarsjes (besteld via website) terug gebracht bij winkel Arendonk Groningen. Heb inmiddels aankoopbedrag van 199 euro nog niet retour ontvangen.
Dank je voor je beoordeling. Wij zullen direct contact opnemen met je en ons filiaal om deze vergissing z.s.m. te herstellen. Onze excuses voor het ongemak!
Pluspunten
Altijd een up to date aanbod schoenen. Makkelijk te bedienen website.
neen
Nee Nee
Pluspunten
goede kwaliteit
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Telefonisch goed bereikbaar. Erg behulpzaam, kortom geweldige service! Tevens snelle afhandeling wat retour ( terugstorten van aankoopbedrag) betreft.
VerbeterpuntenNee. Ik ben een zeer tevreden klant!
Pluspunten
Goede kwaliteit, website prima, Winkels zijn netjes en overzichtelijk.
Pluspunten
Hele mooie merken, voldoende keus. Fijne (web)winkel!
VerbeterpuntenGrotere maten (dames 42) en laarzen met brede schacht zijn redelijk beperkt aanwezig in het assortiment. Hier zou ik graag meer van zien.
Pluspunten
veel keus en bekende merken, aardige verkoopsters
Verbeterpuntengeen verbeterpunten
Pluspunten
Bedankt voor de snelle levering!
VerbeterpuntenAlles prima!
Retourneren zou gratis moeten zijn, net als bij de meeste (grote) schoenenwebshops.
Pluspunten
Wel alle maten en mooie modellen te vinden.
Verbeterpunten1- De website is helaas moeilijk te vinden. Er moet echt iets gebeuren met het vinden van jullie website. 2- Op jullie website kan men geen aanbiedingen vinden. Iedereen kijkt tegenwoordig naar aanbiddingen. En koopt merkschoenen als zij in aanbieding zijn. Dus wel zeker aan te raden.
Dank je voor je beoordeling. Wij zullen op korte termijn een outlet toevoegen aan onze shop alwaar je diverse merk schoenen tegen aanbiedingsprijzen kunt bestellen.
Pluspunten
Groot en mooi assortiment
VerbeterpuntenIk heb een tijdje geleden te maken gehad met een klacht en een ruiling. Dit gaat zeer moeizaam. Meestal moet je nog een keer extra langs komen. Niet fijn als de stad niet zo dicht bij is. Graag wat vlotter in de toekomst. En klachten meteen afwerken!!
Dank je voor je beoordeling. Wij streven er naar klachten en ruiling zo vlekkeloos te laten verlopen. Helaas zijn wij soms afhankelijk van een reactie van een fabrikant waardoor er een wat langere tijd over een afhandeling heen kan gaan. Wij blijven dit proces nauwlettend in de gaten houden.
Pluspunten
Ik moest beide paren ruilen en zowel telefonisch als in de winkel werd ik erg goed geholpen.
Pluspunten
Snelle en correcte levering
Juliana van Stolbergstraat 19
5038AM Tilburg
Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 3 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.