Pluspunten
Grote keus, snelle levering
Pluspunten
Soepele houding. Vriendelijke communicatie.
Pluspunten
nee
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Duidelijke website. Snelle afhandeling. Mooie aanbiedingen. Veel keuze.
Pluspunten
Snelle nalevering van ontbrekende artikelen.
Verbeterpunten-
Pluspunten
De kwalitiet van de schoenen viel tegen. Ik heb hierover gebeld en vervolgens korting gekregen (had de schoenen ook kosteloos terug mogen sturen).
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Ik werd per email gecontacteerd dat de schoenmaat ik bestelde mij waarschijnlijk niet zou passen omdat dit merk een ander maat-systeem hanteerde. Dit scheelde mij de relatieve moeite van het - waarschijnlijk - terug moeten sturen van dit paar schoenen.
Pluspunten
negatieve punten: Bij het ophalen in de winkel vond ik de klantvriendelijkheid erg te wensen overlaten (in tegenstelling tot de erg vriendelijke man van de telefonische klantenservice). De persoon die mij hielp keek me niet aan, maakte nauwelijks een woord aan me vuil, was kortaf en onbeschoft.
VerbeterpuntenBij het bestellen had ik typefout gemaakt in mijn e-mailadres (.cm ipv .com) Hierdoor kreeg ik geen bevestiging. Dit bleek na een telefoontje van mijn kant. Hierna ontving ik alsnog een bevestiging. Een check op juiste invoer zou handig zijn, of gewoon telefonisch contact opnemen bij een niet-werkend e-mailadres.
Dank je voor je beoordeling. Wij betreuren het feit dat je niet correct bent geholpen in ons filiaal daar wij streven naar optimale service en klantvriendelijkheid. Wij zullen er alles aan doen dit in de toekomst te voorkomen. M.b.t. het e-mail adres zullen wij dit als verbeter punt doorvoeren in de website.
Pluspunten
Heel duidelijke website en snelle service, alles tip top in orde!
VerbeterpuntenHouden zo!
keep up the good work!
Pluspunten
Grote keus, veel merken
VerbeterpuntenDe medewerker die mij hielp toen ik mijn internetbestelling kwam ophalen in de winkel was duidelijk niet goed ingewerkt. Ze was niet op de hoogte van de procedure en probeerde met grapjes en bijdehandte opmerkingen alles een beetje te verdoezelen.
Dank je voor je beoordeling. Onze excuses voor het gebrek aan kennis bij het winkel personeel. Wij zullen hen in de toekomst beter instrueren en trainen m.b.t. de afhandeling van internet orders.
van een vand e twee bestellingen kreeg ik per email gee factuur binnen
Dank je voor je beoordeling. Helaas komt e-mail soms niet aan. Dit is niet altijd een proces wat wij zelf in de hand hebben. Wel blijven wij dit soort processen nauwlettend in de gaten houden.
Pluspunten
Leuke schoenen
VerbeterpuntenDuidelijk vermelden geen gratis retour!!!!!!! Vieze gedragen schoenen niet af wimpelen als vintage schoenen!!
Dank je voor je beoordeling. Op onze website staat vermeld dat risico en kosten van een retourzending voor eigen rekening zijn. We raden je sowieso altijd jezelf goed te informeren alvorens een online aankoop te doen. Wij verkopen enkel nieuwe artikelen, dus in de regel zijn schoenen niet gedragen, wellicht een enkele keer gepast in een van onze filialen.
Pluspunten
Beschrijf n.v.t
VerbeterpuntenHeeft u hogere kwaliteit producten en beter service na het kapot gaan of beschadigen van een product binnen de garantie termijn
Dank je voor je beoordeling. Wij bieden enkel hoogwaardige kwaliteit producten aan in onze collectie. Fabricage fouten zijn natuurlijk altijd mogelijk en vanzelfsprekend worden die opgelost. Graag ontvangen wij een e-mail op [email protected], zodat we je klacht in behandeling kunnen nemen.
Pluspunten
Ik heb nu meerdere keren schoenen besteld via het internet en dat is altijd zeer goed verlopen. Mijn bestellingen werden snel en netjes afgeleverd, er is nooit iets mis gegaan en de schoenen zijn van prachtige kwaliteit. Niets dan lof!
Meer communiceren met nieuwsbrieven, minimaal 1x per week, New Arrivals promoten maar ook zeker de merken, en natuurlijk ook de aanbiedingen.
Dank je voor je beoordeling. Wij nemen je wensen mee in ons marketingbeleid.
Juliana van Stolbergstraat 19
5038AM Tilburg
Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 3 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.