Pluspunten
Snelheid en klantvriendelijkheid! Ik zou mbt de levering vd schoenen met vakantie zijn en het is toch gelukt, om deze voor deze periode te leveren.
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk
VerbeterpuntenControleren of de juiste maat in de doos zit ! Voordat je het opstuurd.
Pluspunten
1 paar schoenen hadden 1 kapotte rits en dit werd heel correct en snel afgehandeld
Pluspunten
Webwinkel: Uiterst prettige en behulpzame mensen aan de telefoon gehad.
Pluspunten
zeer snelle levering
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit. Deze winkel doet tenminste echte solden op schoenen. (In België mag je al blij zijn als er 20% af gaat..)
VerbeterpuntenDe verzending duurt wat langer tov andere online shops.
Jammer dat de retourkosten voor eigen rekening zijn.
Pluspunten
uitstekende service
Verbeterpuntenop de zelfde voet doorgaan
Pluspunten
goed produkt, snel gelverd
Verbeterpuntenals ze het bij een van de buren leveren, zou een briefje in de bus moeten gestopt worden met de gegevens waar er geleverd werd
Helaas is het achterlaten van een briefje de taak/verplichting van PostNL/TNT post die onze pakket bezorging verzorgen. Wij zullen dit communiceren met hen.
Pluspunten
Heel klantvriendelijk, altijd bereid om te informeren bij andere filialen.
VerbeterpuntenNiet elke keer na de volgende pagina bij de webshop, maar alle gekozen items in een keer kunnen bekijken
Pluspunten
Gunstige prijs, snelle levering.
Pluspunten
Staat hierboven al.
VerbeterpuntenNope.
Pluspunten
De Collectie
VerbeterpuntenHoudt men continu op de hoogte. Aantrekkelijke verpakking
Pluspunten
Zelfs tijdens de drukke actie-periode werden mijn schoenen de volgende dag al geleverd.
Pluspunten
Goede kwaliteit schoenen!
VerbeterpuntenIets lagere prijzen hanteren.
Dank je voor je beoordeling! Om optimale service en kwaliteit te kunnen bieden dienen wij een bepaald prijsniveau te hanteren.
Pluspunten
Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van de verzending. Terugbetaling was binnen afgesproken tijd.
VerbeterpuntenDe re. schoen was niet goed gemaakt. Dat heb ik vermeld maar hierop krijg ik geen reactie en betaal ik toch de retourkosten. ``Omdat zo de regels zijn` Dit was mijn eerste kennismaking met van Arendonk en ik vind dat niet klantvriendelijk.
Dank je voor je beoordeling. Het is ons niet geheel duidelijk geweest dat de schoen een manco had, anders had je een gratis antwoordnummer ontvangen van ons. Als je een e-mail stuurt naar [email protected] zullen we je retour kosten alsnog terug betalen.
Pluspunten
Keurige website
VerbeterpuntenMeer plekken waar je je retour product kan afleveren! Melden welke vestiging het product verkoopt, zodat je niet voor niets naar een vestiging gaat!
Juliana van Stolbergstraat 19
5038AM Tilburg
Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 3 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.