Pluspunten
Duidelijke website.
VerbeterpuntenAfleveren dag te laat en op verkeerde adres.
Dank je voor je beoordeling. De schoenen zijn de volgende dag na het bestellen direct verstuurd. Helaas zijn wij afhankelijk van PostNL. Indien daar een vertraging of verkeerde levering zich voordoet hebben wij dat helaas niet in de hand. Onze excuses voor het eventuele ongemak.
Pluspunten
Erg snelle handeling en goede kwaliteit van schoenen!
VerbeterpuntenNee!
Pluspunten
Snelle online service!
Pluspunten
Mijn maat fitflop was te klein, 1 maat groter besteld en de levering was beide keren zeer vlot en goed verzorgd.
Pluspunten
Snelle levering, gratis verzending en retour, mooie en uitgebreide collectie, velen goede merken
Pluspunten
Rechterschoen was wijder ivm pasmodel. kon ze retour sturen en een nieuw paar krijgen!
Pluspunten
Ruim assortiment
VerbeterpuntenMijn rechter schoen was vaak gepast en wijd. Daarom teruggestuurd want t liep scheef. Dus dubbele verzendkosten zonder schoenen erg jammer
Erg vervelend dat de schoenen niet naar tevredenheid waren. Zoals op de website staat aangegeven, putten wij uit de voorraad van onze winkels, waardoor het mogelijk is dat een schoen (een aantal keer) is gepast. Indien je dit had gemeld aan onze klantenservice, hadden wij je een gratis retour adres kunnen geven. Wanneer de schoenen retour zijn, zullen we je de retour kosten alsnog vergoeden.
Pluspunten
Goede kwaliteit schoenen en ook goed assortiment. Afspraken worden nagekomen en de verkopers/verkoopsters tonen veel verstand van het schoeisel te hebben; kunnen daardoor goed adviseren.
VerbeterpuntenBij grotere drukte in de winkel is het weleens lastig een medewerker/ster te herkennen en aan te schieten.
Hallo Johan. Dank je voor je input. We nemen je verbeter punten mee in ons beleid!
Pluspunten
g
Verbeterpuntenik kwam in de winkel een kreeg een paar uggs waarvan een schoen in de etalage had gestaan het kleur verschil was echt niet normaal ik vind dat dit niet moet kunnen.
Hallo Marie-Claire. Dank je voor je reactie. Helaas is verkleuring bij sommige materialen niet te voorkomen wanneer deze een geheel seizoen in onze winkel staan. We hopen dat onze medewerkers je alsnog van een perfect paar hebben kunnen voorzien.
Pluspunten
De webshop is een beetje traag.
wat vriendelijke verkoopsters in de winkel plaatsen was een ontzettende chagrijnige verkoopster in de winkel Breda .helaas weet ik niet de naam maar ze was blond en slank. Met vriendelijk groet els vd westen
de tijd die tussen bestelling en levering vond ik erg lang duren. Het duurde bij mij langer dan de aangegeven 3 dagen voordat ik mijn bestelling binnen had.
Pluspunten
Gemakkelijk online bestellen en afhalen in de winkel
VerbeterpuntenVeel rompslomp aan de kassa bij het afhalen van een internetbestelling. Legitimatiebewijs moest gekopieerd worden, BSN nummer opgeschreven, handtekening, bon uitprinten... Iets te veel voor een product dat al geheel afgerekend was.
Pluspunten
ik heb via internet besteld en dat ging heel goed ook toen ik belde dat ze te klein waren waren ze er ook snel
Verbeterpuntenwel een puntje het terugsturen dat dat ons geld kost das een beetje jammer bij vele is dat niet bij die ik heb gehad hoeft je nergens te betalen voor retouren
Juliana van Stolbergstraat 19
5038AM Tilburg
Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 3 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.