Precies de schoenen die ik zocht en soepele service

Mooie, afwisselende collectie waar ik precies de schoenen vond die ik zocht. Gekozen voor de winkel in Breda als afleveradres. Soepele levering en fijne en attente service in de winkel.

Gewoon fantastisch, snelle levering

Na 2 maal schoenen besteld op de site van Floris Van Bommel en niet de gepaste maat gevonden en uiteindelijk bij jullie terecht gekomen waar ik toch mijn schoenen kon bestellen en nu mijn weg gevonden naar jullie !

Geweldige service

Kon via internet mijn aankoop niet plaatsen. Mijn schoenen worden nu na betaling opgestuurd.

Slechte service

Slechte service met website bestelllingen, anderhalve week moeten wachten op mijn bestelling Dag na de bestellling waren ze afgeprijsd, hier samen met de levering over gemaild maar geen reactie over de afprijsing

Alles verloopt goed. Alleen qua levertijd wat vertraging omdat het weekend 'er tussen zat'. Geen p[rblemen dus

Volgens afspraak verzonden en ontvangen.

Uitstekende service

Uitstekende service om juiste en goede bestelling te brengen bij de klant

Wat een vondst voor nieuwe schoenen!

Ik was op zoek naar hippe sandalen die overal uitverkocht leken. Arendonk had ze wel en ik besloot ze te bestellen. Ik werd keurig op de hoogte gehouden van de verzending, en ook eventueel retourneren was goed uitgelegd. Maar dat hoefde niet want ze zitten heerlijk en ik scoor er erg mee. Ik ben nu echt fan van deze zaak, want als het je zo makkelijk wordt gemaakt om te bestellen bespaart het je een hoop gedoe: parkeren, winkelen en terug naar een winkel als ze niet bevallen. Die tijd heb ik ook niet met een drukke baan en een groot gezin. Het leukste vind ik nog wel dat het assortiment bestaat uit goede merken en net even anders is. Eigenlijk zie ik alleen voordelen!

Geweldig spoedig verloop keurig verpakt!!!

Makkelijk te bestellen spoedige verzending.Heel erg tevreden raad het iedereen aan groetjes

Top Service !!

Top Service! Top Ware !! Gerne wieder :-)

Tevreden over de klantgerichte houding van het personeel.

Alles volgens afspraak. Schoenen in winkel van keuze opgehaald. Direct gezocht naar een goede oplossing ivm foutje op het materiaal van de sneaker.

Super mooie sneakers

Mijn man besteld regelmatig bij jullie zijn Italiaanse sneakers dat maakte mij nieuwsgierig.. ook geslaagd! Super blij er zat ook nog een mooie korting op!

Buitengewoon tevreden

Prachtige schoenen

Supersnel in bevestiging en levering

Duidelijke site, snelle bevestiging en levering

Heel goed en vriendelijk geholpen

Vriendelijke verkoopster die haar uiterste best deed voor mij. Heel fijn en goed geslaagd

Onflexibel.

Ilk vind het jammer dat jullie van mij als klant flexibliteit vragen, maar dat gedrag zelf niet hebben. Ik krijg het verzoek om schoenen met een verkleuring aan te schaffen voor een goedkopere prijs welliswaar maar hoger dan de saleprijs. Terwijl jullie al wisten dat er een sale aan zat te komen waarin ik schoenen zonder verkleuring zou kunnen kopen voor een goedkpere prijs als mijn verkleurde schoenen. ik vind dit een ongepaste mate van onflexibliteit wat ook maakt dat ik geen schoenen meer bij Van Arendonk zal kopen. Groeten, Ruth

Omdat ik per ongeluk een verkeerde kleur had besteld en de goede kleur niet meermin de juiste maat verkrijgbaar was, heb ik gelijk na de bestelling een mail gestuurd en de bestelling geannuleerd. De volgende werkdag kreeg ik mijn geld gelijk teruggestort.

Ik heb nog steeds mijn bestelling niet ontvangen, dus kan geen beoordeling geven

Ik kan geen beoordeling geven over n bestelling die niet geleverd is. Ben benieuwd naar hoe het verder afgehandeld wordt

Vlotte bestelling, vlotte levering

Dus zeer tevreden

Super service!

Olukai slippers in de aanbieding gekocht, laatste paar in mijn maat! van Arendonk contacte me dat er een lichte verkleuring op zat en stelde een extra korting voor! Zo goedkoop heb ik mijn Olukai slippers nog nooit gekocht. Super bedrijf! Super blij en volgende keer zeker weer bij jullie kopen!

Prettig te woord gestaan en gastvrij onthaald op een kopje koffie

Zo prettig te woord gestaan en gastvrij onthaald op een kopje koffie door Kim en zijn collega’s toen wij een paar gereserveerde sneakers ophaalden en tegelijk een ander paar voor onze dochter - zoals altijd eigenlijk!

Was uitstekend.

Leuke schoenen, netjes verpakt en passen ook nog eens goed.

Super mooie sneakers

Leuk en lichte sneakers, mooie kleur zwart/wit Ik ben zéér tevreden,, goede service Van Arendonk...ook bedankt PostNL..

Super service en kwaliteit

Fijn en snel geholpen!

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 2 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.