Mooi assortiment en fijne service

Mooie schoenen, kwaliteit is uitstekend. De klantenservice is snel met reageren, mijn maat was online niet voorradig, ik kreeg direct antwoord op mijn verzoek of mijn maat bestelbaar was (op zondag, geweldig!). Heb de dag erna al een mogelijkheid tot bestellen ontvangen. Fijne service!

Betrouwbaar en klantvriendelijk

Voordat de pantoffels thuis werden afgeleverd kreeg ik een mail dat het de laatste paar in die maat waren (dat wist ik voordat ik ze bestelde), maar dat ze helaas waren verkleurd. Ze wilde ze wel sturen zonder verplichtingen en ik kreeg een tientje korting als ik ze wilde houden. De verkleuringen was minimaal dus heb ik ze gehouden. Per mail ben ik netjes en zeer klantvriendelijk geholpen. Super blij met mijn warme mooie pantoffels. Ze lijken en zitten net als een Birkenstock maar stukken goedkoper!

Vriendelijk, meedenkend en oplossingsgericht voor mensen met voetproblemen

Vooral de service en de mogelijkheid tot retourneren.

Prachtige schoenen

Helemaal verliefd op dit merk… zo apart En loop heerlijk

Erg onzorgvuldig met on line bestelling.

On line voorraad was niet correct waardoor geen je levering plaats kon vinden. Inmiddels schoenen overal uitverkocht. Teleurstelling. Afhandeling met geld terug was zeer correct.

klantgericht, vriendelijk

Betrokken, vriendelijk, prettige sfeer, goede presentatie schoenen

prima, snel

Zoals online winkelen moet zijn.

Fijne schoenenzaak met veel keuze.

Eerst naar fysieke winkel in Eindhoven geweest. Omdat ik twijfelde tussen twee maten en beiden maten niet op voorraad in Eindhoven waren, deze maar beiden laten bestellen. Na een paar dagen werden deze bezorgd. Dezelfde avond één paar nog retour gestuurd en het geld stond binnen 24 uur op mijn rekening.

Aangenaam verrast

Mooie schoenen, goede levering

Ik heb van Hoff sneakers besteld , heb hier eerder ook al een paar van gekocht. Ben dol op de vrolijke kleuren van deze sneakers. Een opmerking ze vallen wat kleiner uit. Met dunne sokken gaat het net.

Uitstekende service!

In de winkel hdden ze de laarzen van mijn keuze niet in mijn maat, en ook niet op de website. Toen ik 's avonds thuis op de website keek, zag ik ze wel in mijn maat en heb ik ze besteld, en in de winkel laten bezorgen. Toen ik ze in de winkel ophaalde en daar pastte, bleken ze toch niet goed te zitten. Ze werden probleemloos weer ingenomen en het geld werd bij de kassa teruggeboekt. Twee dagen later stond het alweer op mijn rekening.

Geweldige service. Levering eerder dan gepland.

De schoenen gepast in de winkel, echter een maat groter was gewenst maar niet in de winkel voorradig. Via winkel systeem gekeken of de schoenen in een grotere maat nog leverbaar waren. Dit bleek mogelijk en vervolgens nog eens eerder dan de geplande tijd aan huis bezorgd.

Snelle levering Goed verpakt

perfect

laarzen zijn zoals op de website, goede pasvorm en kleur.

Superservice met snelle levering

De schoenen die ik besteld had zitten perfect! De service was als vanouds goed. Ik ben vaste klant (lees: twee x per jaar) bij van Arendonk en zowel de schoenen, als de maten zijn altijd goed. Bij vragen staan ze me altijd te woord en als het nodig is zoeken ze samen mee naar een oplossing.

Helemaal goed!

Ik vond het aanbod van mooie (mijn smaak) schoenen divers & groot. De bestelde schoenen waren mooi en goed verpakt; een kleine uitpak-ervaring waardig ;-). De levering was niet heel snel maar precies zoals van tevoren gemeld. Fijn hoor.

Hele fijne schoenen, waren ook snel in huis.

Tip top!

Alles heel correct verlopen!!’

Goede service en fijn contact met medewerkers

Vanaf bestellen duurt het wel lang voordat je je schoenen in huis hebt.

Ik had paar keer een mail gestuurd en nooit antwoord op gehad. Dit is mijn ervaring. Ik zal U als aanbevelen, maar was eerst niet mijn bedoeling. Helaas. De schoenen wie ik heb gekocht lopen en zitten perfect.

Prachtig

De laarsjes zijn van uitstekende kwaliteit,de levering was super snel en zet netjes verpakt!

Top service . !!

Mijn schoenmaat was er niet meer in de winkel waar ik op dat moment was. Via online paneel wilde de winkelier deze schoenen voor mij bestellen. Door een foutje in het systeem lukte dit toen niet. Later thuis online zag ik dat de maat nergens meer verkrijgbaar was. Via een mail contact gehad, en de maat zou er wel moeten zijn . Informatie werd aangepast op de site, en ik kon weer meteen mijn juiste maat bestellen. Kijk , dat is pas service.

Altijd vriendelijk, fijn assortiment, service is super! Kan altijd prima slagen!

Kreeg de laarzen die ik in de winkel had besteld binnen met een mankement eraan. Binnen 4 dagen weer nieuwe laarzen binnen na retour van het paar met mankement. Super vriendelijke klantenservice zowel aan de telefoon als per mail. Na mail werd er binnen een paar uur al terug gereageerd! Top!!

Prettig

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 3 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.