Geweldig goede keuze geweest, en eerst mogen passen in een andere kleur en toen ik mijn juiste schoe

Toen ik mijn juiste kleur schoenen kreeg, pasten ze me als pantoffels!

Vlotte levering, netjes verpakt

Keurig verzorgt, veel mogelijkheden voor betalen. Goede ervaring!

Snelle levering: retour ook correct afgehandeld.

Mooie collectie en klantvriendelijk

Adequate service

Ik wilde een nieuw paar Chelsea boots kopen. Ik werd door een jonge verkoopster heel vriendelijk geholpen, maar het paar dat ik wilde was niet in de winkel op voorraad. Gelukkig sprong een collega in en legde mij uit dat ik in de winkel alsnog online de schoenen kon bestellen. Zo gezegd zo gedaan en enkele dagen later werden ze keurig netjes thuis bezorgd.

Fijne begeleiding in de winkel, ruim (online) assortiment

Ik was op zoek naar schoenen van het merk Blundstone. Deze worden in mijn omgeving op weinig plekken verkocht maar gelukkig wel bij Smits/van Arendonk. Ik werd goed geholpen in de winkel en toen helaas mijn maat niet beschikbaar was in de door mij gekozen kleur werd ik ter plekke geholpen met het online bestellen via de zuil in de winkel. Binnen een week werden de schoenen thuis geleverd. Fijn dat de combinatie tussen fysiek passen in de winkel en thuis afleveren bestaat: ideaal!

Super goed

Ik zou dit bedrijf bij iedereen aanbevelen, Ze hebben veel keus, veel verschillende manieren van betalen. En de klantenservice is echt helemaal top! Het is een van de weinige bedrijven waar je nog een echt persoon aan de lijn krijgt, en ze zijn zeer behulpzaam. Echt helemaal super.

zeer behulpzame medewerkers

Werd prima geholpen door een medewerkster die wist waar ze het over had.

Top service en blije vriendin

Mijn vriendin was jarig dus hele leuke schoenen voor haar besteld. Zij was superblij en ik ook!

Correcte , fijne service , modieuze goede schoenen , mooie collectie

Mijn vriendin kocht hele mooie sneakers van Pidi nudi , goed advies , netjes, behulpzaam, kundig geholpen in Groningen . Ik vond ze prachtig en heb gelijk thuis ook de zelfde besteld , snelle levering, netjes ingepakt dik voor mekaar en de sneaker lopen geweldig

Snelle service , veel keuze

Veel keuze en goede kwaliteit

Goede levering, mooie schoen

Keurig

Ik heb nu twee keer Uggs besteld bij jullie en ik ben zeer tevreden. Goed aanbod en snel geleverd! Bedankt!

Besteld en heel snel ontvangen! Ik ben enorm fan van deze sneakers en heb meerdere paren. Ze blijven prachtig en lopen fantastisch! Heel belangrijk voor iemand met hielspoor! Bedankt!

Perfect service!

Ik bestelde voor het eerste UGG’s voor mijn vriendin. Bijna niet meer te vinden online, bij Van Arendonck ruime keuze! Daags na mijn bestelling werden deze al geleverd.

Service super

Helaas zijn de schoenen en laarsjes niet geschikt voor mij in verband met door gezakte voorvoet. Moet ze retourneren

Top geregeld bij Van Arendonk

Ik bestel nooit geen schoenen online maar het super geregeld

Alle afspraken verliepen zoals afgesproken

Ik ben goed geholpen de dame wist waar zij over praatte. En vulde ook snel op de bestelsite de juiste gegevens in zodat ik ook de besproken laarzen snel thuis ontvangen heb.

Licht gewicht en fantastisch voetbed

Wat een heerlijke schoenen, ondanks mijn neuropathie kan ik hier op lopen !

Bestellen en snelle levering.

Alles ging naar wens.

Heel erg blij mee

Alles goed ontvangen en heel blij met deze mooie klassiekers van Floris van Bommel

Prima levering!

Bestelling en levering is prima gegaan.

Klantvriendelijk en snel

Snel en keurig verstuurd.

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 3 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.