Top leverancier !

Ik had geen aankoop bevestiging ontvangen en na enkele dagen was het probleem met een simpel mailtje opgelost. Dit is echte klantenservice!

Snel en top materiaal

Mooi materiaal gekregen wat ik besteld had

Ik heb 2 keer gebeld over advies over bepaalde schuim maar helaas kreeg ik geen gehoor. Ik het vul de rug kussens van mijn bank. Na de eerste bestelling ben ik erachter dat ik voor de rug kussen iets minder hard wil.

Prima ervaring

Ik bestelde al eerder hier, dus wist al wel dat het allemaal in orde zat. Zoals steeds: -Snel ontvangen -Netjes verpakt. -Correcte communicatie. -Top materiaal.

Prima,fijne snelle levering

Prijs is wel hoog voor een aantal meters schuim maar de kwaliteit is goed

super !

Ik ben erg tevreden. Ook een klacht achteraf wordt serieus genomen, en goed opgelost: hulde !

Precies de maat die ik doorgegeven had en snelle levering

Ik heb kussens op maat laten maken voor onze stacaravan. Heel tevreden over. Het is al een paar jaar terug en ze zijn wat verbleekt door de zon. Dit najaar laat ik ze opnieuw door de Schuimrubbergigant bekleden omdat we goede ervaringen hebben!

Bestelling zoals gevraagd

Enige minpuntje, niet duidelijk of bestelling door gegaan was , pas twee dagen nadien melding dat materiaal reeds klaar was voor verzending . Maar zou het daarvoor niet laten om terug een bestelling te plaatsen

Duidelijke website, snel in huis.

Duidelijke website, bestelling binnen 2 dagen in huis. We komen zeker terug voor de volgende bestelling. Product bevalt goed.

Super snelle verzending. Duidelijke communicatie

Mooi op maat en snel geleverd

Snelle levering, prima product

Zelfs een kleine aanpassing na bestelling was geen probleem

Goeie communicatie

Communicatie mogelijk

Goede levering keurig op maat .TOP

Al meerdere malen iets besteld bij jullie ,en altijd goed afgeleverd

Prima bedrijf!!

Landelijk prima in de markt met de prijzen! Duidelijke site!! Ook via de mail of telefoon goed te bereiken. Snelle afhandeling!!

Betrouwbare aankoop

Betrouwbare aankoop. Goede kwaliteit en service. Goederen netjes verpakt bij levering.

Goede en snelle service

Duidelijke website goede prijs en snel Verzonden

super geholpen

Mijn ervaring is dat er fijn meegedacht wordt en snelle service

Perfecte afwikkeling

Top procedure vanaf het bestelproces, de tussentijdse logistieke info en de aflevering.

Levering volgens verwachting

Duidelijke website. Goede toelichting. Levering zoals afgesproken.

Eerlijk,vlotte communicatie en snelle service

Zelfs in verlof beantwoorden ze de mail, goede service en kwaliteit

Snelle levering en goed meehedacht.

Zeer goed geholpen en snel geleverd!

Goed product

Goed product en snelle levering

Geweldig!

Superhandig. Mijn tuinbank kussens waren ingezakt, nu weer fijn stevig door nieuwe vulling. Snel bezorgd en goede kwaliteit.

Fluorietweg 23

1812RR Alkmaar