zeer nette levering

pakket sneller geleverd dan gedacht netjes verpakt , ben zeer tevreden

Snel en heel goed

Perfect! opmeten, bestellen en binnen 2 dagen in huis. Vorig jaar al het matras in de camper vervangen en nu de zitkussens in de camper als ook de zitkussens van de leren stoelen in de woonkamer. Ik vond het een hele nette prijs en de kwaliteit is echt heel goed. Superblij mee

Goede kwaliteit en snel geleverd

Koudschuim besteld voor matrassen in ons campertje. Precies op maat en supersnel geleverd.

Exact, goed en snel geleverd

Ik had een stukje traagschuim nodig in een exacte maat. Perfect gesneden en snel geleverd. Redelijke verzendprijs in NL.

Levertijd goed,helaas afwijking in opgegeven maat

Helaas was de maat kleine dan opgegeven, hierdoor moest ik in de betimmering dingen aanpassen, nu kan ik deze helaas niet direct gebruiken en moet ik bij de volgende bestelling toch een extra mee bestellen. Hopelijk bij de volgende bestelling wel correct, uit voorzorg bestel ik ze groter dan nodig.

Snelle levering en goed advies

De mensen zijn telefonisch bereikbaar, wat al een zeldzaamheid lijkt te zijn. Geadviseerd over de juiste keuze en de levering was zeer snel, zodat ik het nog voor mijn vakantie kon gebruiken.

Helemaal top!!

Bestelling op maat supersnel ontvangen en telefonisch advies helemaal top! Een groot voordeel is dat ze een eigen vervoerder hebben en je wordt ongeveer 10-15min tevoren gebeld. Heel erg fijn. Ze zijn hartstikke vriendelijk en hadden alles wat ik nodig had, dus niet nodig om rond te hoppen. Goede kwaliteit. Ik ben dik tevreden!

Super snelle levering van fijn product

We hebben caravan kussens besteld waar ook op geslapen wordt. Heel fijn product! Zit heerlijk en slaapt ook nog eens fantastisch. Levering was super snel. 2e werkdag werd het al bezorgd.

Alles loopt perfect!

Duidelijk website om op maat te meten en bestellen. Bestellen zelf was ook makkelijk. De levertijd was ook zoals afgesproken.

mooie kwaliteit

De stoelkussens kunnen door deze nieuwe vulling weer een tijdje mee, prima prijs/kwaliteit verhouding en snelle service

Snel en precies

Bestelling eenvoudig op te geven. Wordt snel geleverd, goed gerpakt. Is precies aan de maat.

Nog geen levering ontvangen.

Ondanks 2 x een aflevermoment te plannen, geen goederen ontvangst en wel 2 dagen voor thuis gebleven.

voor herhaling vatbaar

vlotte afhandeling van de order, vlotte bezorging, kan niet beter

Super snelle reactie na vraag, en levering was super snel.

Ik ben tevreden

Fijne site makkelijk dingen te vinden goede prijs kwaliteit verhouding.

Goede kwaliteit voor een goede prijs

Koudschuim op maat, van goede kwaliteit voor een scherpe prijs en ook nog eens supersnel geleverd!

Snel en goed verpakt geleverd

Snel geleverd Stukken netjes verpakt De bezorging zelfs was ook top Belletje vantevoren dat hij er bijna was En zette het ook nog netjes voor mij in de garage

Exact wat ik besteld heb.

Ik ontving mijn bestelling binnen de aangegeven verwachtingen. Schuim was tot op de millimeter gesneden volgens specificaties. Alles was prima verpakt en op zo'n manier dat het schuim alleen bij grove nalatigheid beschadigd had kunnen worden. Ik kom binnenkort zeker terug voor een tweede bestelling.

Goed advies en snelle levering

Omdat ik niet goed wist wat ik moest bestellen heb ik contact opgenomen. Het is me heel goed uitgelegd en ook hoe ik het beste resultaat zou krijgen voor hetgeen ik het voor wil gebruiken. Zeer tevreden.

Uitstekend materiaal en snel geleverd

Materiaal voldoet zoals beschreven op de site en het filmpje erbij is heel verhelderend. Kortom; what you see is what you get voor een goede prijs.

Snel geleverd!

Hele snelle levering en de kwaliteit ziet er goed uit.

Snel geleverd en geheel volgens wens

Na de winter bleek de binnenkussen van mijn tuinbank kwijt te zijn, de hoes had ik gelukkig nog wel. Hier een nieuwe vulling besteld en deze werd amper 2 dagen later al geleverd. Betere kwaliteit dan t orgineel en heb de vulling in de plastic hoes in de stoffen hoes geschoven, waardoor het kussen droog blijft mocht ik m in de regen laten liggen. Ben tevreden!

Top.

Snel en correct