Ik had via jullie website besteld. En jullie stuurde zelf een mail terug naar mij voor een ander schuimrubber te nemen omdat ik de verkeerde had besteld dus prima service. Wij zijn dus zeer tevreden met ons schuimrubber hij is perfect nog maals bedankt Groetjes jean en gaby

Het invullen van de bestelling op de website was duidelijk. De informatie van de levering was duidelijk. De levering zelf was goed. Het product wat wij bestelden voldeed helemaal aan onze verwachtingen!!!

Alles compleet en perfect op maat

Met behulp van de online calculator kon ik de maten van mijn bankstelkussen doorgeven inclusief de extra uitsparing. Aan te telefoon nog perfect geholpen met extra informatie!

Super vullingen

Onze tuinkussens kunnen door de nieuwe stevige vullingen weer een tijdje door. Erg blij mee.

Super fast!

Good quality, not expensive and super fast service :)

Zeker tevreden!

De schuimlaag is precies zoals afgesproken geleverd. Alles was netjes verpakt en ondanks dat ik tijdens de feestdagen had besteld, was de levering snel en goed geregeld. Zeker tevreden!

De bestelling was heel snel binnnen

Duidelijk advies

Ik had eerst telefonisch contact gezocht om advies te vragen met wat het beste zou zijn.. Naar aanleiding van dat advies , heb ik besteld. En alles was super goed geregeld en snel geleverd.

Prettig bedrijf die reageert en doet wat afgesproken is .

Bestelling gekregen wat ik besteld heb, tussendoor vragen per mail gestuurd iedere vraag is zelfde dag beantwoord. Zeer tevreden een bedrijf wat service en kwaliteit levert.

Uitstekende service

Voor het tussenschot van een co-sleeper met het bed moest ik een aangepaste vorm koudschuim hebben. Dit bleek niet uit 1 stuk haalbaar, maar ze zijn dan zelf met een goede oplossing gekomen.

Snel geregeld, goede maat en fijne kussens

Prima verwerking van de order

snelle en goede bezorging

mooie stevige schuim fijne kussens voor de stoelen om op te zi

goed produkt

goed geleverd product en snel geleverd

Goede service en snel binnen. Top

Goed product, snelle levering!

Zeer tevreden, de levering was snel en het bestelde schuimrubber van goede kwaliteit.

Heb schuimrubber op maat besteld. Zes bank kussens voor op de boot van mijn schoonzoon. Hij is erg blij met het resultaat en ik ook. Bezorging was snel en netjes!

Goed product

Conform beschreven op het web

Kreeg precies wat ik had besteld wanneer ik het verwachtte.

Het was geen complexe order, maar niks negatiefs om aan te kaarten

Gewoon uitstekend

Toch even bellen voor de zekerheid en dan pas snijden, service op en top. Netjes en snel geleverd!

Had schuim nodig voor een matras om te zitten. Had telefonisch een goed advies gekregen. Ze zijn erg vriendelijk De website is ook overzichtelijk. Ook de bezorging is goed en snel.

Perfect verzorgd

Goede ervaring.

Snelle levering.

Prima materiaal en snelle levering. Ik ben zeer tevreden.

Duidelijke website en goede producten

Goede uitleg op de website wat voor schuimrubber je nodig hebt en welke materialen om een kussen voor de bank op te vullen. Ook met video’s. Daarna snelle levering na eenvoudig bestel proces

Snelle levering, goed product!

De kussens van de tuinset waren te zacht geworden, dus heb ik nieuw schuim besteld. Niet op maat, maar een plaat. Het zelf op maat snijden ging prima. We kunnen nu weer heerlijk genieten van de tuinset :-)

Fluorietweg 23

1812RR Alkmaar