Dank voor de positieve beoordeling Hilde! Met vriendelijke Groet Dario SchuimrubberGigant
Dank voor de positieve beoordeling Hans! Met vriendelijke Groet Dario SchuimrubberGigant
Dank voor de positieve beoordeling Liesbeth! Met vriendelijke Groet Dario SchuimrubberGigant
Dank voor de positieve beoordeling Harm! Met vriendelijke Groet Dario SchuimrubberGigant
Dank voor de positieve beoordeling Miranda! Met vriendelijke Groet Dario SchuimrubberGigant
Dank voor de positieve beoordeling Jessica! Met vriendelijke Groet Dario SchuimrubberGigant
Dank voor de positieve beoordeling Peter! Met vriendelijke Groet Dario SchuimrubberGigant
Dank voor de positieve beoordeling Corrie! Met vriendelijke Groet Dario SchuimrubberGigant
Dank voor de positieve beoordeling Patrick! Met vriendelijke Groet Dario SchuimrubberGigant
Dank voor de positieve beoordeling Gitta! Met vriendelijke Groet Dario SchuimrubberGigant
Dank voor de positieve beoordeling Bas! Bedankt voor de goeie tip, toevallig zijn wij bezig met product video's waarin wij de hardheid van het schuim laten zien! Met vriendelijke Groet Dario Schuimrubber Gigant
Bedankt voor uw beoordeling. Wij hebben op de webshop onderscheid gemaakt tussen koudschuim en traagschuim doormiddel van categorieën. Als u op de productpagina van traagschuim kijkt ziet u onder andere de termen "Visco" en "Memory foam" staan. Bij twijfel zijn wij telefonisch altijd bereikbaar voor vragen. Met vriendelijke Groet Dario Schuimrubber Gigant
Dank voor de positieve beoordeling Ciska! Met vriendelijke Groet Dario SchuimrubberGigant
Dank voor de positieve beoordeling Wendy! Met vriendelijke Groet Dario SchuimrubberGigant
Dank voor de positieve beoordeling Wouter! Met vriendelijke Groet Dario SchuimrubberGigant
Dank voor de positieve beoordeling Lida! Met vriendelijke Groet Dario SchuimrubberGigant
Dank voor de positieve beoordeling! Met vriendelijke Groet Dario SchuimrubberGigant
Dank voor de positieve beoordeling Karlijne! Met vriendelijke Groet Dario SchuimrubberGigant
Dank voor de positieve beoordeling Renee! Met vriendelijke Groet Dario SchuimrubberGigant
Dank voor de positieve beoordeling Bert! Met vriendelijke Groet Dario SchuimrubberGigant