Great customer support

I got the wrong product hence the 4.5 but the customer support was great and very reactive

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de positieve beoordeling Astrid! Met vriendelijke groet, Dario de Ruiter Schuimrubbergigant

Zonder problemen uitstekend product geleverd.

Zeer uitgebreid product aanbod. Uitstekende informatie over te kopen product.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de positieve beoordeling Cornelis! Met vriendelijke groet, Dario de Ruiter Schuimrubbergigant

Correcte afhandeling

Pakket volgens vervoerder afgeleverd, doch niets ontvangen. Na contact met schuimrubbergigant 2de maal opgestuurd en nu wel ontvangen. Dit alles binnen 1 week. PERFECT

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de positieve beoordeling Greta! Met vriendelijke groet, Dario de Ruiter Schuimrubbergigant

Goede kwaliteit

Zeer goede en correcte communicatie met het bedrijf. Prima service

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de positieve beoordeling Hilde! Met vriendelijke groet, Dario de Ruiter Schuimrubbergigant

De eerste keer dat ik er iets besteld heb Houden je goed op de hoogte en levering correct.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de positieve beoordeling Kim! Met vriendelijke groet, Dario de Ruiter Schuimrubbergigant

Aanrader

Goede communicatie/service. Kan niet gezegd worden van de vervoerfirma. Deze meldde mij dat nog geen 48 u na de bestelling bij uw firma, deze verzonden en afgeleverd werd om ...... 00.01 u ! Niets van dat. Na tel. onderhoud werd mij bevestigd dat de bestelling inderdaad zich nog in hun magazijn bevond en dat ze na het week-end vandaag 13/02 zou geleverd worden. Ben eens nieuwsgierig.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Dario de Ruiter Schuimrubbergigant

Nieuwe bank

We hebben nieuwe vulling, schuimrubber Pantera voor onze ikea bankjes aangeschaft. We hebben het nieuwe schuim in de oude binnenhoes gestoken, het zit weer fantastisch. Het duidelijke demonstratie filmpje heeft ons over de streep getrokken, we hadden al een keer een miskoop gedaan en dat is dan heel zuur. Nu zijn we weer heel blij met onze bankjes.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de positieve beoordeling Mieke! Met vriendelijke groet, Dario de Ruiter Schuimrubbergigant

Snelle en goede service.

Bestelling na twee dagen al binnen,netjes ingepakt en netjes mail om alle stappen te volgen tot bezorging,ik vond het top.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de positieve beoordeling Ina! Met vriendelijke groet, Dario de Ruiter Schuimrubbergigant

alles prima!

Duidelijke website, financiële keurig, en de bezorging was snel en correct. Minpuntje: de plastic verpakking

Reactie van het bedrijf

Zeer nette en vlotte behandeling en zeker met de betaling netjes afgewerkt

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de positieve beoordeling Ad! Met vriendelijke groet, Dario de Ruiter Schuimrubbergigant

voordelig en zeer goed schuim

mijn fauteuil opnieuw gevuld met koudschuim, calculator zeer handig en maten kloppen precies. Ik zit weer heerlijk

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de positieve beoordeling Anna! Met vriendelijke groet, Dario de Ruiter Schuimrubbergigant

Prima product en service

Idem

Reactie van het bedrijf

Goede duidelijke beschrijvingen op de site, makkelijk te bestellen.

Eerste keer schuimrubber op maat besteld voor een eetkamerstoel, exact op maat en snel geleverd. TOP geen enkel probleem.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de positieve beoordeling Ruud! Met vriendelijke groet, Dario de Ruiter Schuimrubbergigant

Goede info, snelle verzending.

Reactie van het bedrijf

Goed materiaal voldoet precies aan verwachting

Goede en snelle levering

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de positieve beoordeling Mijndert! Met vriendelijke groet, Dario de Ruiter Schuimrubbergigant

Zeer snelle levering

De goederen waren zeer snel geleverd. En had een vraagje in verband de lopende meter dit zou eigenlijk wat beter aangegeven mogen worden in plaats van (ik weet het niet precies meer eenheid of dergelijke)

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de positieve beoordeling Peter! Met vriendelijke groet, Dario de Ruiter Schuimrubbergigant

Top snel geleverd goede prijs kwaliteit verhouding

Top snel geleverd goede prijs kwaliteit verhouding

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de positieve beoordeling Rudie! Met vriendelijke groet, Dario de Ruiter Schuimrubbergigant

Hele dikke prima!

Wij hebben gekozen voor schuimrubber op maat. Erg makkelijk was het qua bestellen, zelf opmeten, gegevens invullen en je krijgt t precies zoals je wilt thuis opgestuurd. Snelle en kundige service!

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de positieve beoordeling Diewertje! Met vriendelijke groet, Dario de Ruiter Schuimrubbergigant

Perfecte maatvoering en uitstekende kwaliteit

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de positieve beoordeling Cas! Met vriendelijke groet, Dario de Ruiter Schuimrubbergigant

Super kussens.

Snelle levering en echt stevige kussens

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de positieve beoordeling Ilona! Met vriendelijke groet, Dario de Ruiter Schuimrubbergigant

Prima snelle service.

Telefonisch ben ik goed te woord gestaan, waardoor ik het juiste materiaal kon bestellen.

Netjes afgeleverd

Op tijd en snel geleverd

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de positieve beoordeling Tea! Met vriendelijke groet, Dario de Ruiter Schuimrubbergigant

Uitstekend geholpen

Website duidelijk en handig. Verwerking bestelling prima. Bezorging door TransMission snel, jammer dat bezorgingstijd onduidelijk was (kwamen 3 uur later dan gemeld). Het item wat ik bestelde is helemaal naar wens.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de positieve beoordeling Gerda! Met vriendelijke groet, Dario de Ruiter Schuimrubbergigant

Correct.

Duidelijke website. Correcte levering. Snelle reactie nav vraag via de email. En kwalitatief Top.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de positieve beoordeling Luite! Met vriendelijke groet, Dario de Ruiter Schuimrubbergigant

Super service

Snel thuisbezorgd

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de positieve beoordeling Silvia! Met vriendelijke groet, Dario de Ruiter Schuimrubbergigant