Geweldige service

Ik was op zoek naar schuim voor mijn bank maar had geen idee wat voor soort. Na geweldig telefonisch advies heb ik mij bestelling geplaatst en zit nu weer heerlijk op mijn bank. Bedankt

Super !

Vlot

Prima advies, goede , vlotte levering, precies zoals beloofd

Snelle levering van passende binnenkussens

Binnen 2 dagen 2 perfect passende binnenkussens geleverd tegen prima prijs. Top!

Snelle. Levering . Faktuur snel via mail. Bedankt petrie Horstman namens onze quiltgroep in den ilp vermaning. Wij maken quiltdekens gratis voor de Oekraïne. Warme fiberfill 200gr.

Goede kwaliteit

Ik zocht een goede schuim voor mijn bank en ik heb gevonden. En snelle bezorgen.

Correcte en vlugge levering.

Netjes ingepakt en vlug geleverd. Top.

Snelle levering, goede kwaliteit

Behoorlijk snelle levering.

Alle grote objecten netjes en degelijk verpakt. Het dikke schuimrubber was precies tot op de halve centimeter gesneden. Zeker een aanrader.

Bestelling is vlot verlopen , en ik kon met al mijn vragen terecht voor wat ik nodig had. Iedere en meerdere vragen netjes en vlug beantwoord. 1 opmerking koeriersdienst in België ?????

zeer tevreden goede kwaliteit

goede kwaliteit zeer tevreden bestelling goed verpakt en tijdig geleverd zeer vriendelijke mensen aan de telefoon als je een vraag hebt bedankt

Prima kwaliteit

Uitstekende prijs / kwaliteit. Goede service

Maat besteld die buiten de standaard maten ligt. Dus kreeg ik persoonlijke mails met vragen en oplossingen aangeboden. Snelle en correcte service. Absolute aanrader.

Op tijd en op specificatie

Precies wat ik had gevraagd. Website was zeer duidelijk en heeft mede er voor gezorgd dat we de juiste spullen hebben gekregen.

Informatieve webshop met nette prijzen.

Ik kom zeker nog een keer weer shoppen.

Goede service en fijne producten

Panthera koudschuim besteld. Dit is fantastisch spul. We hebben ermee onze eetkamerstoelen opnieuw gestoffeerd. Snel verzonden, mooi op maat gesneden, en zit lekker. Ik kan het iedereen aanraden.

Snel geleverd, goed verpakt, prima kussens

Perfect zeer goede kwaliteit

Één perfecte levering, en zeer goed materiaal. De ritsen en het naaigaren zijn van uitstekende kwaliteit. Een aanrader.

Vlotte bezorging, nette kwaliteit

Keurige bezorging, netjes op tijd. Het product was gelukkig goed verpakt, want tijdens transport was de buitenkant van de verpakking wel gehavend geraakt. Blij met aankoop en een volgende bestelling zeker een overweging bij deze leverancier.

Juiste product

Precies het product dat we zochten voor ons doel vooraf een gratis staal gekregen en verder een snelle en correcte levering en goed verpakt.

Bestelling opgesteld en volgende ochtend stond de bezorger al aan de deur. Geen onnodige verpakkingen eromheen. Kortom: het klopt!

Een goede service

Het advies op de website is heel goed, zo kun je goed beoordelen welk product het beste bij je past. Verder snel geleverd en het product was goed ingepakt zodat er geen beschadigingen konden plaatsvinden.

Prima bestelling

Website van Schuimrubber Gigant is heel overzichtelijke en duidelijk. Prijzen van de gekochte producten zijn zeer schappelijk. Spoedige levering van de bestelling.

Goed product en vlotte levering

Mijn zit kussen van mijn bank is weer het oude!

Fluorietweg 23

1812RR Alkmaar