Snelle levering en goed meehedacht.

Zeer goed geholpen en snel geleverd!

Goed product

Goed product en snelle levering

Geweldig!

Superhandig. Mijn tuinbank kussens waren ingezakt, nu weer fijn stevig door nieuwe vulling. Snel bezorgd en goede kwaliteit.

Nette levering

Ik had een stuk traagschuim nodig als kussen voor een honden bench!! Super netjes en snel geleverd. Onze pup slaapt er heerlijk op!! :-)

Fantastisch produkt

De vulling die ik heb gekocht is van goede kwaliteit.

Bestelling van begin tot eind goed geregeld

Door de duidelijke uitleg van de verschillende soorten schuimrubber kon ik de juiste keuze maken. Heel fijn was de mogelijkheid om in de calculator de gewenste vorm met afwijkende maten in te voeren. Goed op de hoogte gehouden van de verzending. Verzending was snel en goed verpakt. Heel blij met Schuimrubber Gigant!

Goed product eenvoudig te bestellen in de juiste maat

Uitstekende service

Er wordt goed meegedacht om de juiste keuzes te maken. Duidelijke website en snelle levering.

Snel en goed geregeld

Duidelijke webshop

Een betrouwbaar bedrijf waar je opkunt rekenen

Een zeer betrouwbaar bedrijf waar je van opaan kan bestellen gegewoon direct leveren en ook nog met transmission ook een bezorger waar je op kan vertrouwen maandag vroeg besteld en dinsdag morgen al in huis zonder verdere poespas daar hebben we wat aan .

Laattijde levering

Levering liet lang op zich wachten…..kreeg mail of we tevreden waren met onze goederen, maar als je je goederen nog niet geleverd hebt tegen de tijd dat men je een mail stuurt…tja…dan loopt er wel behoorlijk iets mis

Keurig

Goede prijs kwaliteit, goed te volgen waar je pakket is. Er staat 2-5 dgn voor op maat materiaal spullen waren keurig 2 dgn ba bestellen binnen.

Vlot en goed spul

Snel geleverd en prima kwaliteit

Uitstekende service, goed telefonisch afcies en erg goed product tegen een goede prijs !

ze denken echt mee

Ik hed een vraag en wat op alt dat er goed geluisterd wordt en vervolgens een goed advies geeft.

Heel snel binnen, en via mail ook heel goed contact. Kortom.bij volgende bestelling zou ik weer voor jullie kiezen.

Gewoon goed

Juiste koudschuim precies op maat

Duidelijke website, makkelijk bestellen, goede kwaliteit en perfect op maat. Aanrader.

Goede kwaliteit en snel geleverd

Kwalitatief product en nette snelle levering

Helemaal tevreden met mijn bestelling!

Vorig jaar had ik online nieuwe palletkussens besteld en ik vond ze mooi, maar achteraf gezien te zacht zitten. Dus ik besloot de vulling te vervangen voor stevig schuimrubber en na het vergelijken van verschillende bedrijven koos ik voor schuimrubber gigant, zij bleken niet alleen het goedkoopst, ook de reviews waren positief. Bestellen ging gemakkelijk en na 2 dagen had ik mijn bestelling binnen, netjes verpakt, afmetingen waren goed en ik ben nu heel erg blij met mijn palletkussens, ze zitten en liggen lekker stevig, precies wat ik wilde. Ik kan schuimrubber gigant zeker aanbevelen, want ik heb precies dat gekregen wat ik wilde, ook de levering was goed en zoals het hoort.

Keurig volgens melding

Snel, betrauwbaar, kwaliteit werk en deskondig

Netjes

Snel geleverd .formaat geleverd zoals gevraagd .

op tijd geleverd en goed verpkt

zie boven

Fluorietweg 23