Goed Goedkoop Snelle levering

Goed product

Ik snap dat ivm de covid 19 toestanden alles er wat langer over doet maar m.n Post.nl maakt er qua levertijden een zooitje van. Persoonlijk zou ik voor een andere bezorgdienst kiezen.

Snelle en goede levering.

Het bestelde Pantera werd snel en correct geleverd.

Mooi schuim!

Veel keuze, goed product

De toelichting op welk product het beste besteld kan worden is helder. Via de website kun je vele vormen bestellen, op aanvraag nog veel meer. De zitting van mijn stoelen van Ikea waren te hard geworden. Ze zitten nu weer prima met een laag schuimrubber onder de hoes van de stoel. Prima en zeer betaalbare oplossing.

Het gevraagde product was niet meer voorradig. In plaats daarvan heeft men mij een betere kwaliteit aangeboden voor dezelfde prijs.

Perfect.

Goede service, snelle levering

vriendelijk en vakkundig

Netjes behandeld, zowel aan de telefoon als in de winkel. Alkmaar is voor mij verder weg maar rij graag voor deze winkel om. Ook is deze winkel fors goedkoper dan bv IJmuiden.

Een strook schuimrubber nodig. Gezocht en gevonden bij de Schuimrubbergigant. Duidelijke website en duidelijke bestelmogelijkheid.

Correct verlopen.

Alles is correct verlopen.

precies de goede maat en kwaliteit goed

Geweldig product en goed geholpen!

Goed meegedacht over de keuze van het schuimrubber! En snel geleverd!

Alles prima

Duidelijke beschrijving op de site van de schuimrubber. Artikelen goed verpakt ontvangen.

Goede kwaliteit, goed afgemeten

Alles prima!

Alles verloopt vlot. Bedankt.

voldeed volledig aan mijn verwachting.

De schuimplaat voldeed aan de juiste afmeting zoals was opgegeven. Fluitje van een cent om hem in de hoes te schuiven. Prima.

Snelle levering en goede kwaliteit

Goede communicatie, snelle levering!!

Prettig contact

Doen wat ze beloven.

Goede site, snel geleverd

Netjes op tijd geleverd, erg fijne kussenvulling voor de bank

Prima gedaan

Netjes verpakt

goede en snelle service

goede en snelle service. Netjes verpakt en snel geleverd.

Snel en keurig

super !

eindelijk gevonden waar ik al zo lang naar op zoek was en dat ook nog met een betaalbare prijs !

Snelle verzending en kwaliteit

Ik had mijn koudschuim etc op maat binnen een week thuis. Mooi materiaal en goed verpakt.

Fluorietweg 23

1812RR Alkmaar