Artikel is prima maar bezorging is niks

Bezorging gaat via transmission geen geweldig bedrijf .ze hebben geen depot in de stad zoals PTT of DHL die overal wel een adres hebben waar je dan af kunt halen wanneer je de bezorging gemist je moet dan weer thuis blijven lastig wanneer je ook nog moet werken

Super service

Even bellen om wat advies in te winnen en daarna besteld, paar dagen later alles in huis ... top

Super service

Ik had iets te weinig besteld. Daarna gemaild. Zonder problemen werd de bestelling aangepast en in mij geval zelfs zonder extra kosten geleverd.

Snelle levertijd

Snel en in goede staat geleverd

Goed advies en snelle levering.

Goed advies en snel en correct geleverd. Prijstechnisch ook goed.

Daar ga ik de volgende keer weer heen

Prima service, eerst info gevraagd en snel gekregen, besteld, vlot ontvangen en perfect in orde

Toen een medewerker van schuimrubber gigant de maten controleerde zag hijdat er vermoedelijk iets niet klopte. Hij heeft mij toen een mail gestuurd om na te vragen of de maten correct waren. Toen bleek dat ik inderdaad niet correct gemeten had.

Zag er goed uit

Vlot en netjes bezorgd en het zit goed.

Duidelijke website, snelle service!

Duidelijke website, snelle service!

Online besteld, keurige bevestiging. Ook het vervolg werd netjes doorgegeven. En tot slot snel geleverd. Dus... TOP

good

Goed geleverd, Snel en op tijd Netjes ingepakt Op de website zou ik graag beter verschillende materialen willen vergelijken. Will order here again.

Prima afhandeling van de bestelling.

Alles is snel geleverd. De schuimrubber delen zijn exact op maat gemaakt. De bestelde stof is ruim bemeten.

Snelle levering en goed verpakt!

Snel en zoals afgesproken ook geleverd

Volgende keer zou ik daar weer kopen.

Kwaliteit, grote keuze, nette prijs.

Vakmanschap en kwaliteit

Zeer goede foam besteld via een duidelijke website. Levering correct en binnen een paar dagen voor een goede prijs. Kan maar aanbevelen

Alles goed geregeld en vlot geleverd.

De reactie op een vraag was vlot en vriendelijk. Verschillende items besteld van groot tot klein en alles was even zorgvuldig verpakt.

Uitstekend, heel blij met m´n aankoop-op-maat!

Voor m'n kampeermatje een nieuwe topper besteld, is maar 2 cm dik. Best een klus voor Schuimrubber Gigant begrijp ik later, zo'n dunne maat. Maar ik heb 'm, gelijk in de hoes daarvoor gedaan. Comfortabel, passend, dat wordt weer heerlijk slapen tijdens het kamperen! Iets ruimere maat genomen dan het selfinflatable matje zelf, trouwens. Dat was een goed idee.

Alles zo als besteld

Super goede en snelle levering

Geen minpunten!

Snel geleverd, en zeer klantgericht

Goede tips na de bestelling, en vervolgens was het zeer snel klaar

Erg tevreden

Naar verwachting goed

heel tevreden

Mooie kwaliteit & keurig verpakt aangeleverd.

Beter dan ik had gehoopt

Ik heb koudschuim besteld om de zitting van mijn bank mee te vervangen. Natuurlijk is het even spannend als je niet kunt proefzitten. Maar de bank zit fantastisch, het is een groot succes. Ik had ook schuimvlokken besteld om de rugkussens mee op te vullen, ook hier ben ik erg blij mee.

Snelle levering en goede kwaliteit

Fluorietweg 23

1812RR Alkmaar