Helemaal goed

Correcte levering binnen een week.

Mijn bank zit weer als nieuw!

Fijn bedrijf. Goede website waar ik de maten van het schuimrubber kon invoeren. Nog even telefonisch contact gehad over de bestelling. Kreeg meteen waardevol advies. Keurig en snel geleverd. Mijn bank zit weer als nieuw. Veel te lang mee gewacht.

Bestelling snel geleverd en precies zoals verwacht.

klantvriendelijk, snel geleverd

netjes geleverd

alles ok

alles ok

Snel geleverd goede kwaliteit

Makkelijk te bestellen snel geleverd en goede kwaliteit

Perfect!

Snelle levering, product zoals verwacht!

Goede service en snelle levering

Goede kwaliteit schuim en altijd snel geleverd! Topbedrijf

Op jullie advies gekozen voor Panterra SG 52-170 zitkussenvoor bank. perfecte kwaliteit, zit stevig en lekker ;-)

Super snel geleverd, goed verpakt. Product zoals verwacht.

Goede service en maatwerk, netjes verpakt

Prima service, snelle levering, diverse stukken schuimrubber op maat geleverd. Alleen de bij geleverde spuitlijm gaat erg snel op, kwam beetje tekort.

Snel, exact, goedkoop

Prima, snelle service met heel exact op maat gemaakte bestelling, tegen een hele fijne prijs. En ook nog eens prima kwaliteit koudschuim.

Was keurig op tijd en goed verzorgd

Goede en snelle levering

Prima kwaliteit en snel geleverd.

gewoon super, op maat gemaakt schuimrubber kussen besteld. perfect uitgevoerd.

perfect uitgevoerde bestelling van een op maat gemaakt kussen.

Prima.

Op jullie website goed uit gekomen welk soort schuimrubber wij nodig hadden voor onze zitkussens tuinstoel. Goede maat geleverd (wij hebben de kussens 3x nagemeten:-)) Tevreden met het eind resultaat.

geweldig

het duurde wel 7 dagen voor het bestelde binnen was maar was perfect op tijd en goed verzorgt ik ben dus tevreden .tot de volgende bestelling.

Correcte en vlotte levering.

Eerste keer dat ik een bestelling plaatste en ben 100% tevreden. Vlotte levering en zeer tevreden over de kwaliteit van de geleverde producten.

Ziet er allemaal goed uit

ruim assortiment goede prijs snelle levering

prijs is goed assorti is uitgebreid en levering werd op hoogte gehouden van waneer te ontvangen en ik zit weer lekker op mn stoelen

Prima product

Eenvoudig bestellen, vlotte correcte levering

Net als voorgaande keer, alles op tijd geleverd, goede verpakking

Klantvriendelijke website en snelle levering

Ook goede prijzen tov andere aanbieders en goede producten.

Uitstekend.

Correcte en vlugge levering. Goede website.

Goed materiaal en snel geleverd!

Prima ervaring: goed materiaal en snel geleverd!

Fluorietweg 23

1812RR Alkmaar