Mijn ervaring met de Schuimrubber Gigant was / is fantastisch!

Na telefonisch contact met de firma i.v.m. een tweede bestelling binnen een kwartier werd deze bestelling erbij tot één bestelling. Ook werd de bestelling direct verwerkt en gepost, zodat deze binnen de normale tijd werd afgeleverd.

Excellente service en prachtig maatwerk.

Het materiaal dat ik bij hen bestelde was nodig om een bestaande vulling te verbeteren. Na opgave van de afmetingen werd ik part gecontacteerd om nog enkele verduidelijkingen door te nemen en te bevestigen. Het product werd onmiddellijk erna verscheept en arriveerde de dag nadien.

Zeer snelle levering. Netjes verzorgd zeer tevreden

Prima schuim

Goede service snelle zendig

Prima schuimrubber, goede kwaliteit. Alleen de verpakking is niet echt milieu-vriendelijk, het lijkt er op dat er plakband over was

Prima verpakt

Product precies wat ik verwachtte. Netjes op maat gesneden

Service 0,0

Beneden alle pijlen Ik heb koud schuim besteld en spuitlijm. 1 alles weer gewoon voor de garage poort geplaatst midden in het stad. Gelukkig was de bestelling niet weg tegen we thuis waren. 2 de bus spuitlijm was stuk bij levering. Bij gebruik de lijm spoot er langs alle kanten uit met grote hoeveelheid behalve door de spuit mond waar het zou moeten uitkomen. Ik heb hier voor al mail gestuurd maar krijg hier geen reactie op

Alles naar wens

Heel goed en pracktisch verpakt. Goede kwaliteit

Snelle levering en top schuim op maat.

Mooi op maat gesneden pantera schuim. Top!

Super !!

Snelle levering, precies wat ik had besteld. Stuk goedkoper als op andere sites, Telefonisch goed bereikbaar,..ja helemaal tevreden !!

Alles helemaal super! Ben zeer tevreden over de kwaliteit prijs verhouding. Ook de levering was prima, goed verpakt en een snelle levering

Uitstekend, snel en conform bestelling.

Uitstekend, snel en conform bestelling.

Makkelijk, op maat en snel geleverd

Vlekkeloze bestelling. Duidelijke en makkelijke bestelsite. Betaling ging goed en snelle levering. Top!

Dikke prima!

Maten zijn goed en kwaliteit ook

Ook telefonisch kontakt ging top

Bestelling doorgegeven en onverwacht snel in huis.

Bestellen ging makkelijk.

Goede sortering en snelle levering

Prima webwinkel voor de levering van een heleboel artikelen om kussens e.d. te maken. Prima keuze. Snelle levering. Levering goed verzorgd.

Aan te bevelen

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Goede klantvriendelijke service, en er is naar de opmerkingen geluisterd.

Paar keer telefonisch contact gehad. Vriendelijk te woord gestaan met duidelijke uitleg en info. Heb nu perfecte zitkussens voor 2 fauteuils en 1 tweezitsbank. Ga binnenkort voor een topmatras, ben langs geweest om te vergelijken en 2 teststukjes schuim mee naar huis gekregen. Super service en klantvriendelijk.

Snelle en uitstekende levering en service.

Altijd fijn en snel contact bij vragen en ze hebben een snelle en uitstekende levering.

Snel geleverd, perfect op maat

Makkelijk formulier om de gewenste maat aan te geven. Daarna snel bevestiging gekregen en binnen een paar dagen het product. Perfect op maat. Goede kwaliteit traagschuim.

Super snel

Fluorietweg 23