voortreffelijk

Voortreffelijk verpakt en goede bezorging van mijn op maat gesneden schuimrubber.

Super fijn geholpen door Mitchell!

Super fijn geholpen door Mitchell!

Prima prijs kwaliteit verhouding en snelle verzending. Echter één minpuntje is dat de 4 stukken schuimrubber die ik besteld zijn niet identiek zijn qua afmetingen, waardoor ik het zelf nog bij moest schaven.

Perfect.

Goed service .

Snelle service en goed product, wat wil je nog meer?

Zegt genoeg!

Vlugge en perfecte levering

Vlugge en perfecte levering... kussens zitten zalig.

keurige en snelle afwerking van de order

Goed materiaal, goede service!

een grondstof was op dat moment niet voorhanden, maar men heeft er alles aan gedaan om een ander deel al snel te versturen en men heeft goed gecommuniceerd. betrokkenheid en medewerking

Bestelling voldeed aan de verwachting en werd snel geleverd.

Goede informatie, service en bezorging.

Ik ben zeer tevreden over de overzichtelijke informatieve website, de goede service, de bezorging en het product.

Enorm servicegericht!

Ondanks dat ik formeel niet mocht ruilen, heeft Schuimrubbergigant ruilen kosteloos mogelijk gemaakt. Top!

Geweldige service

Fijne mensen die rekening met je houden qua levering goede kwaliteit schuimrubber en fantastische lijm ervoor en vrij snel geleverd

prima site en uitstekend kontakt medewerker

n.v.t

Super bedrijf

Wij zijn zeer tevreden over Schuimrubber Gigant, de service was top. Dank nogmaals voor jullie service.

perfect

afmeting en alles in orde, goede prijs

Top netjes geleverd

Mooi product al netjes met de kous er omheen. Mooi stevig schuimrubber Een aanrader

In deze tijd dat er veel pakjes moeten worden verstuurd heeft schuimrubbergigant er duidelijk aandacht aan besteedt door de levering door een ander bedrijf te laten uitvoeren waardoor er snel geleverd kan worden

Aardige mensen goed geholpen

zeer goed

heel netje en goed verpakt

wij zijn er heel tevreden mee

Alles was prima geregeld, ook de thuis bezorging was oké.

Goede ervaring

Snel reactie op mijn vraag in de mail. Snelle levering, goede kwaliteit

Prima service, advies en levering. Top!

Snel en netjes

Snel en netjes

Zeer correcte afhandeling, duidelijke info ook voor levering dik ok

Waarom nog?

Prima service met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Fluorietweg 23

1812RR Alkmaar