Uitstekende levering van schuimrubber.

Ben erg tevreden over de levering van het schuimrubber voor onze topmatras. Een mooie website met ruime keuze uit verschillende soorten schuimrubber.

Duidelijke site

Het is super makelijk om schuimrubber te bestellen op deze site. Levering was eerder als gepland was. Zeker een aanrader.

super

Zeer snel en correct ! Ook de vraag na verkoop die ik per mail stelde ,werd zo goed als dadelijk beantwoord ! super service!

Keurig netjes op maat geleverd voor een scherpe prijs!

Schuimrubber voor een prima prijs, keurig op maat

Een schuimrubber kussen besteld voor onze zithoek buiten. Mooi op maat gemaakt.

Uitstekend!

Al meerdere bestellingen gedaan. Tot nu toe altijd netjes ingepakt geleverd ook al bestel je verschillende formaten.

Prima product en klantenservice

Snelheid van leveren zoals aangegeven. Netjes verpakt. Goed product. En snelle reactie op vraag.

Snelle service en correcte bestelling en levering

We bestelden schuimrubber voor op onze palettenlounge, om onder de kussens te leggen. De bestelling werd vlot geleverd op de beloofde dag. Het rubber was prima verpakt en voldoet aan de belofte volgens de website. Een aanrader.

Snel en helemaal volgens afspraak

Verschillende soorten en diktes in 1 bestelling gedaan en alles precies volgens opgave verwerkt. Had bestelling binnen 4 werkdagen in huis terwijl aangeheven stond 5 tot 10 werkdagen.

?

Is wat fout gegaan in het bestel proces. Ik had tijdens het Bestelproces geld overgemaakt, en heb toen 2 weken niets gehoord. Nadat ik een mail heb gestuurd met al mijn gegevens had ik in 2 dagen mijn bestelling in huis.

We zitten weer heerlijk!!!

Nieuwe binnenkussens voor onze loungeset besteld. Na een paar dagen al geleverd in keurige verpakking. Alles past perfect, zeker de kous was een goed advies van jullie. Het is een aanrader!

Prettig

Professioneel, snel en correct

Prima deal

Goede website, makkelijk bestellen en snel afgeleverd. Goede communicatie en prijs-/kwaliteitverhouding. Aan te bevelen.

Keurig geleverd, Prima kwaliteit ,exacte mate Alles oké

Prima kwaliteit / prijs verhouding

Komt afspraken na. Levert kwaliteit voor een eerlijke prijs. Verzending comform afspraak.

Betrouwbare onlinewinkel. Groot, dik en stevigste koudschuim matras 'op maat' laten maken en werd vlug en correct geleverd. Mijn oude hond is er blij mee! De site is duidelijk en gemakkelijk, heel veel keuze. Misschien nog wel bij ELK product de juiste Sg én Hr van de hardheid en stevigheid vermelden: alleen hard of zacht is echt niet genoeg. Verder is er ook een goede opvolging van de bestelling per mails. Bij een vraag van mij, werd er quasi direct op gereageerd. Goede klantendienst dus ook.

Precies wat ik besteld heb en snel in huis klasse is dat.

Enorm goed

Mijn ervaring met de schuimrubber gigant is enorm prettig, vooral de zeer goede communicatie en adviezen zijn geweldig. De geleverde producten zijn ook zeer goed.

ondanks deze zeer drukke periode snel geleverd!

Prima contact en levering

Duidelijke website, vriendelijke hulp aan de telefoon, nadat ik iets vergeten was en goed en snel geleverd.

uitstekende kwaliteit en service

uitstekende kwaliteit en service

Perfecte service - goede prijs kwaliteit. Hadden nieuwe stoelen besteld (€400 per stuk) met helaas waardeloze kussens. Schuimrubber besteld bij schuimrubber Gigant. Heerlijke kussens nu

Snelle levering, product goed!

Het product werd snel geleverd, heldere communicatie en goed product

Na 1 maand nog geen afdruk in het schuim van de topper

Helaas was de levering verlaat. Weet niet of het aan Schuimrubber Gigant of de transporteur lag. Geleverde schuimrubber was goed op maat en past perfect in de hoes van de topper. Oude schuim in de topper, was al snel blijvend ingedeukt. Nieuwe schuim na een maand nog perfect, we hebben goede hoop dat dit zo blijft.

We hadden nog advies nodig over welk schuimrubber het beste voor ons was en daarover zijn we snel en deskundig geïnformeerd door Mitchell. Daarnaast heeft hij ervoor gezorgd dat het snel naar ons is verzonden. Bedankt voor de service.

Fluorietweg 23

1812RR Alkmaar