Super service

Al Voor de 2e bestelling hulp van medewerkers gekregen im een nog betere oplossing te verkrijgen. Fantastisch.

Keurig op maat en snel geleverd

Ik heb wel vaker besteld bij scuimrubbergigant en zal dit in de toekomst ook zeker doen. Betrouwbaar en snel. Goede producten.

Alles goed en snel geleverd

Ik had schuimrubber op maat besteld en alles kwam snel en goed binnen

Snelle service an top producr

Goede service en kwaliteit

Stof en schuimrubber besteld voor loungekussens. Degelijke kwaliteit en snelle levering. Zeer tevreden mee!

Met enkele muisklikken besteld en vlot geleverd.

Keurig geleverd

Keurig op maat gemaakt

stoel kussen schuim OK

schuim voor mijn game stoel, duurste soort, site geeft commentaar wat te kopen, had anders beslist het verkeerde gekocht

Snel en goed

Goede reactie en service

Alles op maat afgeleverd

Ontzettend netjes en goed verpakt

snelle en perfecte afhandeling

duidelijke site en goede service

Super snelle service.

Uitstekende levering van schuimrubber.

Ben erg tevreden over de levering van het schuimrubber voor onze topmatras. Een mooie website met ruime keuze uit verschillende soorten schuimrubber.

Duidelijke site

Het is super makelijk om schuimrubber te bestellen op deze site. Levering was eerder als gepland was. Zeker een aanrader.

super

Zeer snel en correct ! Ook de vraag na verkoop die ik per mail stelde ,werd zo goed als dadelijk beantwoord ! super service!

Keurig netjes op maat geleverd voor een scherpe prijs!

Schuimrubber voor een prima prijs, keurig op maat

Een schuimrubber kussen besteld voor onze zithoek buiten. Mooi op maat gemaakt.

Uitstekend!

Al meerdere bestellingen gedaan. Tot nu toe altijd netjes ingepakt geleverd ook al bestel je verschillende formaten.

Prima product en klantenservice

Snelheid van leveren zoals aangegeven. Netjes verpakt. Goed product. En snelle reactie op vraag.

Snelle service en correcte bestelling en levering

We bestelden schuimrubber voor op onze palettenlounge, om onder de kussens te leggen. De bestelling werd vlot geleverd op de beloofde dag. Het rubber was prima verpakt en voldoet aan de belofte volgens de website. Een aanrader.

Snel en helemaal volgens afspraak

Verschillende soorten en diktes in 1 bestelling gedaan en alles precies volgens opgave verwerkt. Had bestelling binnen 4 werkdagen in huis terwijl aangeheven stond 5 tot 10 werkdagen.

?

Is wat fout gegaan in het bestel proces. Ik had tijdens het Bestelproces geld overgemaakt, en heb toen 2 weken niets gehoord. Nadat ik een mail heb gestuurd met al mijn gegevens had ik in 2 dagen mijn bestelling in huis.

We zitten weer heerlijk!!!

Nieuwe binnenkussens voor onze loungeset besteld. Na een paar dagen al geleverd in keurige verpakking. Alles past perfect, zeker de kous was een goed advies van jullie. Het is een aanrader!

Prettig

Professioneel, snel en correct

Prima deal

Goede website, makkelijk bestellen en snel afgeleverd. Goede communicatie en prijs-/kwaliteitverhouding. Aan te bevelen.

Fluorietweg 23

1812RR Alkmaar