Uitstekend advies .

Zeer tevreden over het product en voorlichting. Bestelling binnen de te verwachte tijd . De panthera paste precies in de hoes en ging gemakkelijk door gebruik van de z.g. kous. In combinatie met het topmatras ligt het heel comfortabel.

Tevreden

Op de website was al aangegeven dat levertijd tussen 12 en 17 werkdagen zou zijn, en dat was inderdaad zo. Natuurlijk hadden we het schuim liever eerder geleverd gehad, maar Schuimrubber Gigant heeft de planning dus wel prima op orde. Ook aflevering en de communicatie daaromtrent zijn zeer goed. Een tevreden klant dus. Van harte aanbevolen.

Corekt en goed volgens afspraak

Goed product

Gewoon goed

Netjes afgeleverd, alles was naar wens

Goeie kwaliteit

Prijs kwaliteit verhouding is dik in orde. De levertijd is wat langer, maar dat werd vooraf duidelijk vermeld. Product werd in aangegeven periode geleverd.

Goed kussen

Het bestelde schuimrubber, was precies op de goede maat zoals we doorgegeven hadden. Vond alleen de levertijd wat lang... Maar al met al erg tevreden.

Super materiaal

De geleverde kussens waren perfect. Zeer aangenaam materiaal.

uitstekende kwaliteit

De kussens in goede orde ontvangen. Prima prijs-kwaliteitverhouding

snel geleverd, goede communicatie

Ondanks de drukte alles snel geleverd, vragen werden snel beantwoord.

Heel tevreden, vriendelijk contact. Perfecte maatvoering enz.

Super levering

Koudschuim als aanvulling. Prima levering na bestelling snel geleverd en goed ingepakt. Helemaal tevreden

goede ervaring

een plezier om mijn netjes ingepakt pakje te ontvangen. je gaat dadelijk met veel enthousiasme aan de slag

goede info op de site, prijs marktconform, levering volgens afspraak

- Op zoek naar traagschuim voor een topper op een te hard vouwwagen-matras gaf de site van Schuimrubber-Gigant de juiste info en advies op de vragen: welk type traagschuim?, herkomst?, certificaten? Na doorlezen van de site gekozen voor: 6 cm dik traagschuim type SG65 Senus, fabrikant: Recticel B.V.Kesteren, met OEKO-TEX norm standard 100 en CertiPUR certificaat. levertijd: Op de site stond 2 tot 3 weken i.v.m. de drukte, na 2 weken werd de bestelling geleverd, keurig ingepakt en volgens afspraak. Schuimrubber keurig recht gesneden op de opgegeven maten. Schuimrubber is nagenoeg geurloos. Slaapcomfort nog niet getest, maar ligcomfort is goed.

Prima service! Netjes telefonische hulp gekregen met keuze te maken

Zie hier boven

Helemaal super

Super kwaliteit

Super kwaliteiten

Twee kussens besteld voor de tuinset. Wat een kwaliteit voor een scherpe prijs.

Goede kwaliteit

Onze lounge bank is weer als nieuw met het stevige schuimrubber van jullie Zijn erg blij met de kwaliteit daarvan

Super service

Door een fout van mij kreeg ik niet de spullen die ik nodig had. Het was een zeer prettige ervaring hoe hier mee werd omgegaan. Na een kort overleg kwamen ze met een super goede oplossing. Super wat een fantastische service. Bedankt!!?

Keurig gedaan

Op tijd geleverd. Precies wat ik wilde. Erg tevreden

100% Goed!

Stukje schuimrubber besteld om een recreatie bed compleet te maken. Pakket in goede staat ontvangen en het past perfect! Zeer tevreden over, Schuimrubber Gigant!

Kwaliteit heel goed.

Prima prijs-kwaliteit

Mijn ervaring met het bestellen van schuimrubber is positief, product is van goede prijs-kwaliteit, gemakkelijk bestelproces en goed verpakt. Het enige verbeterpunt dat ik zie is dat er bij de bestelling geen indicatie was van de verwachte levertermijn.

Snel, accuraat, kwaliteit voor een goede prijs

Duidelijke website met een makkelijk bestelsysteem. Levering was vlot en goed verpakt. Zeker voor herhaling vatbaar.

Prima bedrijf, goede producten

Direct een opdrachtbevestiging met ordernummer ontvangen, toen ik de bestelling deed. Tevens werd vermeld dat ik een mail zou krijgen zodra de sending werd aangeboden aan DHL. Door drukte ontstond er enige vertraging, maar na een telefoontje mijnerzijds werd mij keurig doorgegeven wanneer ik de zending kon verwachten en dat is exact ook gebeurd. Zag er allemaal goed uit!

Fluorietweg 23

1812RR Alkmaar