Prima stipt op tijd, juiste maat en goed verpakt.

super snelle leveren iedere keer.

Snelle en correcte levering iedere keer.

Geweldige service!

Geweldige service, netjes ingepakt en bezorgt!

Al enkele malen een bestelling geplaatst (op maat). Steeds heel vlotte levering en afmetingen correct zoals besteld. Prijs/kwaliteit is super. Wij bestellen hier zeker nog!

Snel geleverd, goede kwaliteit!

Goede kwaliteit, ruim aanbod en Betaalbaar, ook tov andere leveranciers.

Super snelle levering en keurig verpakt

Blij met de Polyether SG 40 Medium Lengte: 200 cm Breedte: 70 cm Dikte: 10 cm Agiorn week ontvangen hen. Keurig verpakt. Snelle levering. Voor zitkussens caravan. Dus we gaan t zien of kwaliteit ook goed is. T ziet er goed en stevig uit !! Bedankt !!

Snel geleverd en alles naar verwachting!

2 stukken besteld (een goed en een verkeerd)

heb schuinrubber besteld maar maatvoering was niet correct. Zojuist een mail gestuurd met het verzoek om bedrag van verkeerde materiaal te retourneren. Ben benieuwd naar reactie.

snelle reactie

keurig verpakt geleverd. Snelle reactie op mails. Mooie kwaliteit geleverd

Goed product. Opdracht uitgevoerd conform bestelling. Prima tevreden.

Geheel conform afspraak

Levertijd wat aan de lange kant. Zou tussen de 10 a 12 werkdagen duren. In de praktijk wordt dat dan al snel 3 weken. Minpunt vind ik wel dat deze enquete er eerder was dan de bestelling zelf.

Duidelijke website Prima informatie Vlotte levering

Uitstekend advies .

Zeer tevreden over het product en voorlichting. Bestelling binnen de te verwachte tijd . De panthera paste precies in de hoes en ging gemakkelijk door gebruik van de z.g. kous. In combinatie met het topmatras ligt het heel comfortabel.

Tevreden

Op de website was al aangegeven dat levertijd tussen 12 en 17 werkdagen zou zijn, en dat was inderdaad zo. Natuurlijk hadden we het schuim liever eerder geleverd gehad, maar Schuimrubber Gigant heeft de planning dus wel prima op orde. Ook aflevering en de communicatie daaromtrent zijn zeer goed. Een tevreden klant dus. Van harte aanbevolen.

Corekt en goed volgens afspraak

Goed product

Gewoon goed

Netjes afgeleverd, alles was naar wens

Goeie kwaliteit

Prijs kwaliteit verhouding is dik in orde. De levertijd is wat langer, maar dat werd vooraf duidelijk vermeld. Product werd in aangegeven periode geleverd.

Goed kussen

Het bestelde schuimrubber, was precies op de goede maat zoals we doorgegeven hadden. Vond alleen de levertijd wat lang... Maar al met al erg tevreden.

Super materiaal

De geleverde kussens waren perfect. Zeer aangenaam materiaal.

uitstekende kwaliteit

De kussens in goede orde ontvangen. Prima prijs-kwaliteitverhouding

snel geleverd, goede communicatie

Ondanks de drukte alles snel geleverd, vragen werden snel beantwoord.

Heel tevreden, vriendelijk contact. Perfecte maatvoering enz.

Super levering

Koudschuim als aanvulling. Prima levering na bestelling snel geleverd en goed ingepakt. Helemaal tevreden

goede ervaring

een plezier om mijn netjes ingepakt pakje te ontvangen. je gaat dadelijk met veel enthousiasme aan de slag

Fluorietweg 23

1812RR Alkmaar