goede info op de site, prijs marktconform, levering volgens afspraak

- Op zoek naar traagschuim voor een topper op een te hard vouwwagen-matras gaf de site van Schuimrubber-Gigant de juiste info en advies op de vragen: welk type traagschuim?, herkomst?, certificaten? Na doorlezen van de site gekozen voor: 6 cm dik traagschuim type SG65 Senus, fabrikant: Recticel B.V.Kesteren, met OEKO-TEX norm standard 100 en CertiPUR certificaat. levertijd: Op de site stond 2 tot 3 weken i.v.m. de drukte, na 2 weken werd de bestelling geleverd, keurig ingepakt en volgens afspraak. Schuimrubber keurig recht gesneden op de opgegeven maten. Schuimrubber is nagenoeg geurloos. Slaapcomfort nog niet getest, maar ligcomfort is goed.

Prima service! Netjes telefonische hulp gekregen met keuze te maken

Zie hier boven

Helemaal super

Super kwaliteit

Super kwaliteiten

Twee kussens besteld voor de tuinset. Wat een kwaliteit voor een scherpe prijs.

Goede kwaliteit

Onze lounge bank is weer als nieuw met het stevige schuimrubber van jullie Zijn erg blij met de kwaliteit daarvan

Super service

Door een fout van mij kreeg ik niet de spullen die ik nodig had. Het was een zeer prettige ervaring hoe hier mee werd omgegaan. Na een kort overleg kwamen ze met een super goede oplossing. Super wat een fantastische service. Bedankt!!?

Keurig gedaan

Op tijd geleverd. Precies wat ik wilde. Erg tevreden

100% Goed!

Stukje schuimrubber besteld om een recreatie bed compleet te maken. Pakket in goede staat ontvangen en het past perfect! Zeer tevreden over, Schuimrubber Gigant!

Kwaliteit heel goed.

Prima prijs-kwaliteit

Mijn ervaring met het bestellen van schuimrubber is positief, product is van goede prijs-kwaliteit, gemakkelijk bestelproces en goed verpakt. Het enige verbeterpunt dat ik zie is dat er bij de bestelling geen indicatie was van de verwachte levertermijn.

Snel, accuraat, kwaliteit voor een goede prijs

Duidelijke website met een makkelijk bestelsysteem. Levering was vlot en goed verpakt. Zeker voor herhaling vatbaar.

Prima bedrijf, goede producten

Direct een opdrachtbevestiging met ordernummer ontvangen, toen ik de bestelling deed. Tevens werd vermeld dat ik een mail zou krijgen zodra de sending werd aangeboden aan DHL. Door drukte ontstond er enige vertraging, maar na een telefoontje mijnerzijds werd mij keurig doorgegeven wanneer ik de zending kon verwachten en dat is exact ook gebeurd. Zag er allemaal goed uit!

snel en correcte afhandeling

positief - voor herhaling vatbaar

Super website !

Snelle en nette levering ondanks de drukke periode. Goed verpakt en het schuimrubber ziet er prima uit. Na persoonlijk email contact ook zeer tevreden over de super service !!

Product als verwacht

Goed schuim, netjes op maat en zorgvuldig verpakt.

snelle service, goed product

Traagschuim voor mijn (oude) Airdale Terriër besteld. Zou ivm drukte later geleverd worden. Na telefoontje met uitleg over de hond zeer snelle service. Compliment

prima product én levering

Ondanks deze drukke tijd nog een snelle levering.

Goed materiaal en uitstekende service!

Makkelijke site, uitstekend materiaal en zeer klantvriendelijk ook tijdens telefonisch contact. Kortom: een aanrader.

Goede prijs - kwaliteit

Vooral goed geadviseerd via de mail. Prijs - kwaliteit is goed!

Goede ervaring met product en de service.

Goede service. Product is als omschreven. Ben zeer tevreden

Nette levering goed verpakt

Goede kwaliteit prijs verhouding

Kwaliteitsvol produkt zoals omschreven op de site, exact op maat gesneden en heel degelijk verpakt. Enig klein minpuntje is de iets langere leveringstermijn.

goed advies nav vraag per email

goed advies nav vraag per email

Goed product geheel conform onze specificaties

Het product werd volgens specificaties en tijdig geleverd en was degelijk verpakt.

Super service!

Onlangs heb ik schuimrubber op maat + tricot-kous besteld voor een matras. De grote verrassing was bij het uitpakken dat de tricot-kous al om het schuimrubber was gedaan! Maatvoering van het schuimrubber exact volgens opgave. Ook de manier van verpakken, dikke prima!

Fluorietweg 23

1812RR Alkmaar