Alles volgens afspraak inclusief aflevering.

Ik ben prima tevreden over de geleverde producten.

Snel en goede kwaliteit schuimrubber.

Prima kwaliteit

Een stukje Schuimrubber besteld voor om een bootkussen te maken. Relatief simpel om te bestellen en keurig afgeleverd. Persoonlijk vond ik de levertijd van ± 2 weken wat lang voor een stukje van 90x 90 cm. Het lastige is dat je geen indicatie krijgt en je dus wel zit te wachten. Op de website wordt netjes aangegeven dat het wat langer kan duren.

geweldig

2 kussens voor de bank besteld met 10 dagen geleverd. passen perfect stevig en super netjes verpakt. en niet duur! Zeer zeker aan te bevelen .

Ik bestel wel s kussen vulling snelle verzending en levering en goede prijs en kwaliteit

Perfect geholpen

Stalen zeer snel geleverd. Daarna nog gebeld voor wat telefonisch advies. Ondanks de drukte binnen 2 weken mijn spullen in huis!

Prima levering

site geeft goed advies, goede levering

Prima,zeer tevreden.

Snel en naar wens geleverd.

Goede levering en kwaliteit

Kwaliteit van het schuim daar ben ik zeer tevreden over. Nu zitten de kussens van de lounge bank lekker stevig.

Precies wat we nodig hadden

Wij hadden een aanvulling nodig voor onze matrassen van 2 meter naar 2,20. We ontvingen na een kleine twee weken onze bestelling en het past precies. Prima dus.

Voldoet aan verwachtingen!

Schuimrubbergigant doet precies wat hij beloofd. Het enige jammere vond ik dat de levering wat lang duurde (c8 werkdagen). Dat is conform hetgeen vermeld op de website (2-12 werkdagen), maar desalniettemin hoopte ik dat het pakketje eerder kwam!

Snel geleverd, netjes verpakt

Ik heb op zaterdag mijn bestelling gedaan en ik had alles op woensdag in huis. Netjes en stevig verpakt.

Goed en op tijd

Netjes aan gekomen

Uitmuntende service!

Contact gehad met Mitchell over een bestelling van een topmatras van traagschuim met een tussenstrook van koudschuim. Het betrof wat aparte maten en Mitchell dacht heel goed mee over de mogelijkheden. Zelfs toen er iets in mijn maatvoering moest veranderen, was dat geen enkel probleem en zonder bijbetaling werd er een nieuwe strook gezaagd. Communicatie was heel vriendelijk en klantgericht. Ik hou ervan;) Compliment!

Zeer nette service

Heel erg goed verpakt de vulling erg handig

Top service!

Wij hebben zowel het matras als de topper voor de caravan hier gekocht. Goede kwaliteit! Omdat we de topper snel nodig hadden, heb ik er achter aan gebeld. Schuimrubber Gigant heeft er vervolgens een spoed verzending van gemaakt. Wat een top service! Grote dank daarvoor.

super goede service

had gebeld omdat ik zelf een order had aangenomen die spoed had. gevraagd of ze me snel konden helpen en dat was geen enkel probleem ondanks dat het erg druk was. top service en super vriendelijke mensen. ik ga mijn schuimkussens hier voortaan altijd bestellen.

Product is goed verpakt geleverd. Levertijd was wat lang, 18 dagen, maar dat lag deels ook aan PostNL.

Heel goed klantencontact

Waarschijnlijk door de feestdagen werd mijn pakket pas geleverd nadat ik de uitnodiging had gekregen om een beoordeling te schrijven. Ik heb hen gemeld dat ik nog geen pakket had ontvangen. De dag erna kwam het pakket binnen en gelijk een reactie dat ze blij waren dat de levering had plaatsgevonden. Fijn dat ze zo alert zijn en aandacht aan de klant besteden. Dit was mijn eerste bestelling bij Schuimrubber Gigant, maar zeker niet de laatste!

De bank zit weer heerlijk

Voor het eerst besteld bij schuimrubber Gigant omdat onze zitkussens in de bank minder worden. Eerst 1 kussen besteld, prettige website, duidelijke mail en prachtig op tijd geleverd.

Goede duidelijke site. Keurig verpakt

prima ervaring

Duidelijke info op de site. Eenvoudig bestellen en betalen. Prima prijsstelling. Alleen jammer dat maatwerk 2 weken levertijd heeft, maar dat was op voorhand bekend.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle levering. Kussens konden goed terug heropgevuld worden. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Wij maken poppen meubels Alles perfect op maat geleverd Heeeeeel tevreden

Mijn bestelling werd in 2 delen geleverd, wat ik niet wist. De bezorger wist niets hierover. Berichtje gestuurd, dezelfde dag nog antwoord. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen.

Fluorietweg 23

1812RR Alkmaar