Uitmuntende service!

Contact gehad met Mitchell over een bestelling van een topmatras van traagschuim met een tussenstrook van koudschuim. Het betrof wat aparte maten en Mitchell dacht heel goed mee over de mogelijkheden. Zelfs toen er iets in mijn maatvoering moest veranderen, was dat geen enkel probleem en zonder bijbetaling werd er een nieuwe strook gezaagd. Communicatie was heel vriendelijk en klantgericht. Ik hou ervan;) Compliment!

Zeer nette service

Heel erg goed verpakt de vulling erg handig

Top service!

Wij hebben zowel het matras als de topper voor de caravan hier gekocht. Goede kwaliteit! Omdat we de topper snel nodig hadden, heb ik er achter aan gebeld. Schuimrubber Gigant heeft er vervolgens een spoed verzending van gemaakt. Wat een top service! Grote dank daarvoor.

super goede service

had gebeld omdat ik zelf een order had aangenomen die spoed had. gevraagd of ze me snel konden helpen en dat was geen enkel probleem ondanks dat het erg druk was. top service en super vriendelijke mensen. ik ga mijn schuimkussens hier voortaan altijd bestellen.

Product is goed verpakt geleverd. Levertijd was wat lang, 18 dagen, maar dat lag deels ook aan PostNL.

Heel goed klantencontact

Waarschijnlijk door de feestdagen werd mijn pakket pas geleverd nadat ik de uitnodiging had gekregen om een beoordeling te schrijven. Ik heb hen gemeld dat ik nog geen pakket had ontvangen. De dag erna kwam het pakket binnen en gelijk een reactie dat ze blij waren dat de levering had plaatsgevonden. Fijn dat ze zo alert zijn en aandacht aan de klant besteden. Dit was mijn eerste bestelling bij Schuimrubber Gigant, maar zeker niet de laatste!

De bank zit weer heerlijk

Voor het eerst besteld bij schuimrubber Gigant omdat onze zitkussens in de bank minder worden. Eerst 1 kussen besteld, prettige website, duidelijke mail en prachtig op tijd geleverd.

Goede duidelijke site. Keurig verpakt

prima ervaring

Duidelijke info op de site. Eenvoudig bestellen en betalen. Prima prijsstelling. Alleen jammer dat maatwerk 2 weken levertijd heeft, maar dat was op voorhand bekend.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle levering. Kussens konden goed terug heropgevuld worden. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Wij maken poppen meubels Alles perfect op maat geleverd Heeeeeel tevreden

Mijn bestelling werd in 2 delen geleverd, wat ik niet wist. De bezorger wist niets hierover. Berichtje gestuurd, dezelfde dag nog antwoord. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen.

Duidelijke uitleg met een paar dagen verzonden zou dit bedrijf aan iedereen aanbevelen

Geweldig!

Goed advies gekregen en precies gekregen wat we verlangden.

Zeer fijne en goede communicatie met Schuimrubber Gigant

Vanwege slecht slapen op mijn huidige matras heb ik contact gezocht met Schuimrubber Gigant. Zij hebben mij iedere keer op al mijn vragen antwoord gegeven en snel gereageerd. De reacties waren altijd vriendelijk en er werd mee gedacht. Kortom een geweldig bedrijf. Mijn bestelling bestond uit een op maat gemaakt stuk koudschuim. Deze werd zeer goed verpakt bezorgd, precies de maat welke wij besteld hadden en ook helemaal recht afgesneden.

Maatwerk en snel. Keurig afgeleverd.

Duidelijke website. Makkelijk bestelproces. Heldere communicatie en vlotte afhandeling. Bovendien keurig verpakt en perfecte maatvoering.

Goed, duidelijk en snel

Product was precies als op de afbeelding.

Snel geleverd en juist maatwerk!

De vooropgestelde leveringstermijn werd goed gerespecteerd en het afgeleverde product voldoet perfect aan de beschrijving. Fit for purpose.

Goed product

Duidelijke communicatie over de bestelling en het product is van goede kwaliteit en goed verpakt geleverd.

Geweldige afhandeling

Goed bedrijf snelle service

Altijd goed.

Al vaker besteld, altijd de juiste msten, goed verpakt en op tijd bezorgd.

Snelle levering. Mooi verpakt. Prima materiaal. Bedankt

Goede communicatie

Aardige werknemers, duidelijke communicatie en goed product.

Goed product

Keurig verpakt en een goed product daar zitten we weer jaren goed.

Op zich goed

Ik had schuimrubber besteld , SG 35, volgens de beschrijving ruim voldoende voor zit kussens maar ik werd gebeld door een medewerker dat ik een goedkope variant had gekozen, maar bij de omschrijving stond “ zeer geschikt voor zitkussens voor een caravan of loungebank, dus ik dacht dit voldoet waar wij het voor nodig hebben. Maar werd dus toch gebeld dat ik beter een duurdere variant kon kiezen, wat ik al eerder heb gelezen in de beoordelingen, waarop ik zei, dan staat er een verkeerde omschrijving bij het product!! Nou het was wel geschikt voor waar wij het voor wouden gebruiken?!?! Mmm vreemd.... maar goed, het schuimrubber zit prima en voldoet aan de verwachting. Verder snel verzonden.

Fluorietweg 23

1812RR Alkmaar