Doet wat het belooft

Snelle levering. Nette prijs.

Behulpzame, snelle en goede service!

Duidelijke uitleg voor het bestellen, en snel en netjes geleverd

Precies wat ik had besteld. Netjes op maat. Nu nog een mooi stofje eromheen maken. En mijn buitenbank is weer netjes. Dank jullie wel.

Super goed.

Kussen van koudschuim besteld voor mijn bank. Ben er superblij mee. Bank pas 1 jaar oud zaten veren in mooi niet het zakte nu al door gewoon goedkoop schuim zat er in verschrikkelijk om zo te liegen voor dure bank. Maar is nu voor 50,00 Euro weer perfect. Zal zeker weer bestellen. De goede recensies die ik las is geen woord van gelogen. Dank u wel.

prima !

prima spullen , snelle levering

Fantastisch!

Heel gemakkelijke website. Twijfelde toch tussen 2 vullingen, zeer behulpzaam en vriendelijk aan de telefoon met een duidelijke uitleg zodat ik direct mijn beslissing kon nemen. Snelle service met een handige track en trace, klopte als een bus! Mijn kussens zitten fantastisch. Bedankt, groetjes Lee

Goeie service, snel contact via de mail ,snel antwoord . Zeer tevreden

Perfect.

Goed product, goede prijs en snelle service.

Mooie binnenkussens maat 60x30

Heel erg blij mee. Super goed gevuld. Volgende keer weer. Had 8 stuks besteld allemaal even mooi.

Duidelijke site, snelle levering, stevig verpakt

Na opening op de site staat heel duidelijk uitgelegd wat te verwachten van de gezochte kussens. Makkelijk maten in te voeren en prijzen te berekenen. Geleverd binnen de verwachte levertijd, stevig verpakt. Mooie kwaliteit koudschuim. Er zat zelfs al een sok omheen (was ik vergeten bij te bestellen). Zitkwaliteit zoals beloofd, nu bijna 1 week in gebruik. Ik raad dit bedrijf ook aan familie en vrienden aan.

Snelle levering en ook fijn dat het op een rol geleverd word zodat er geen kreukels in zitten

Snelle levering en uitstekende kwaliteit

Opnieuw bij deze firma besteld omdat onze vorige bestelling geheel naar tevredenheid is afgehandeld.

Supergoede en snelle levering

snelle levering, top-kwaliteit

gewoon goed

Precies wat ik nodig had. En voor een redelijke prijs.

Top geregeld

Duidelijke site, hierdoor snel kunnen bestellen wat ik wilde. Ondanks dat ik in deze gekke tijd wat langer kon duren met het verzenden had ik het toch nog snel binnen. En dan is het ook nog eens precies op de maat zo ik had aangegeven en wilde. Het past als gegoten in mijn loungebank. Dat wordt toch nog genieten van deze zomer in Tuinesie!

gewoon super

Ik heb 5 kussens voor mijn bankstel besteld ik ben zeer tevreden

Top! Snelle reacties en advies, zelfs NA het plaatsen van een bestelling

Niks te klagen van mijn kant. Zelfs nadat ik al een bestelling geplaatst had en ik twijfels had werd ik snel en correct te woord gestaan, de bestelling werd zonder problemen aangepast

mijn ervaringen zijn perfect: een goed product voor een goede prijs.

Ondanks de lockdown werd het op tijd geleverd. Kwaliteit lijkt perfect.

Zeer goed, top.

Ik heb alles in goede orde ontvangen. Na mijn bestelling werd zeer vlug geleverd, alles was zeer goed en netjes ingepakt, alles was aanwezig, werd op de hoogte gebracht wanneer verzonden en wanneer geleverd, zeer goeie service.

Goed materiaal, goede service en snelle bezorging.

Heel tevreden over de overzichtelijke website, duidelijkheid van producten. Snelle service. Product wordt zorgvuldig verpakt en bezorgd.

Volledig en op tijd

Geniet altijd van bestellen. Wat ik nodig heb en op tijd. Het zou mij niet slecht uitkomen als het assortiment qua meubelstoffen zou uitbreiden.

Prima prijs kwaliteit verhouding

Snelle levering. Perfect op maar. Netjes verpakt.

Zeer vlugge levering,zelfs in Coronatijd

Heel vlug geleverd , en correcte afmetingen

Super tevreden

Heel erg tevreden van mijn aankoop, vrij snelle levering

Materaal voldoet en op tijd geleverd

Fluorietweg 23

1812RR Alkmaar