gewoon goed

Precies wat ik nodig had. En voor een redelijke prijs.

Top geregeld

Duidelijke site, hierdoor snel kunnen bestellen wat ik wilde. Ondanks dat ik in deze gekke tijd wat langer kon duren met het verzenden had ik het toch nog snel binnen. En dan is het ook nog eens precies op de maat zo ik had aangegeven en wilde. Het past als gegoten in mijn loungebank. Dat wordt toch nog genieten van deze zomer in Tuinesie!

gewoon super

Ik heb 5 kussens voor mijn bankstel besteld ik ben zeer tevreden

Top! Snelle reacties en advies, zelfs NA het plaatsen van een bestelling

Niks te klagen van mijn kant. Zelfs nadat ik al een bestelling geplaatst had en ik twijfels had werd ik snel en correct te woord gestaan, de bestelling werd zonder problemen aangepast

mijn ervaringen zijn perfect: een goed product voor een goede prijs.

Ondanks de lockdown werd het op tijd geleverd. Kwaliteit lijkt perfect.

Zeer goed, top.

Ik heb alles in goede orde ontvangen. Na mijn bestelling werd zeer vlug geleverd, alles was zeer goed en netjes ingepakt, alles was aanwezig, werd op de hoogte gebracht wanneer verzonden en wanneer geleverd, zeer goeie service.

Goed materiaal, goede service en snelle bezorging.

Heel tevreden over de overzichtelijke website, duidelijkheid van producten. Snelle service. Product wordt zorgvuldig verpakt en bezorgd.

Volledig en op tijd

Geniet altijd van bestellen. Wat ik nodig heb en op tijd. Het zou mij niet slecht uitkomen als het assortiment qua meubelstoffen zou uitbreiden.

Prima prijs kwaliteit verhouding

Snelle levering. Perfect op maar. Netjes verpakt.

Zeer vlugge levering,zelfs in Coronatijd

Heel vlug geleverd , en correcte afmetingen

Super tevreden

Heel erg tevreden van mijn aankoop, vrij snelle levering

Materaal voldoet en op tijd geleverd

Snelle levering, goede prijs.

Binnen een paar dagen geleverd. Lijkt me goede kwaliteit. Onze kussens 'zitten' in ieder geval een stuk beter.

Goed advies en perfecte levering

Ik bestelde bij schuimgigant om voor het eerst kussens te maken voor buiten. Nog voor ik bestelde, stuurde ik hen met een vraag over de aanpak en materiaal. Ik kreeg onmiddellijk een antwoord, dat heel eerlijk was (ze hadden me iets anders kunnen wijsmaken om meer materiaal te verkopen). Vervolgens kwam mijn bestelling perfect en goed verpakt aan.

Snel geleverd, lage prijs, juiste maatvoering.

Snel geleverd, lage prijs, juiste maatvoering.

Snelle levering en goede kwaliteit en matwerk!

Goede prijs kwaliteit

Juiste type koudschuim vulling voor lounge set. Met juiste prijs/kwaliteit. Snelle levering.

Snelle levering en de kwaliteit is prima, aanrader.

Rond uit top

Snel netjes en precies

geweldige telefonische uitleg en hoe en wat bestellen.

ik heb na telefonisch advies meteen de bestelling geplaatst en 4 dagen later de bestelling ontvangen en meteen de tuinkussens opnieuw gevuld volgens advies van de meneer aan de telefoon en het zit weer als vanouds geweldig, ik zal jullie bedrijf ook zeker aanbevelen.

Top! En niet duur

Alles perfect op maat. Snel geleverd.

Zeer tevreden.

Duidelijke info. Kwaliteit zeer goed. Maat correct. Vriendelijke en vlugge levering zelfs in Corona tijden.

Super service en snelle levering

Ik had helaas mijn e-mail adres verkeerd in gevuld maar dat was geen probleem en hadden zij snel voor mij aangepast. Hierdoor ontving ik gewoon mijn bevestiging van de bestelling, super fijn. Verder kwam de bestelling binnen enkele werkdagen wat ik echt mega snel vond! Kwalitatief goed schuim, perfect op maat en prima prijzen.

De eenvoudige wijze van bestellen,betalen, afhandelen order,verzending,bezorging, top!

Ik heb een hele goed ervaring! Alles is heel netjes ingepakt geweest, een hele snelle levering en de producten beantwoorden heel correct aan de beschrijving op de website.

Fluorietweg 23

1812RR Alkmaar