Snel geleverd voor een bijzondere lage prijs

In een winkel geïnformeerd, maar was 3x zo duur, ben zeer tevreden.

Snel en goed

Duidelijke site, je kunt snel en makkelijk bestellen en afrekenen en de bezorging was eveneens snel en netjes.

Allert of bestelling klopt en zeer snel verwerkt & geleverd

De dag na mijn (digitale) bestelling kreeg ik een mail met extra vraag/opmerking over mijn bestelling. Zeer alert en netjes. Het produkt moest verlijmd worden en dit is erg netjes gedaan. De dag daarna al thuis ontvangen. En pakket was goed ingepakt zodat er onderweg geen beschadigingen konden ontstaan Kortom: zeer tevreden

Super!!

Netjes afgehandeld.. goed product.. goed advies en snelle levering :-)

Kan niet beter.Top!

Snelle levering en goed verpakt

Mijn bestelling was sneller binnen dan verwacht. Pakket was keurig via track en trace te volgen. Het bestelde materiaal voldeed aan mijn verwachting. Kortom heel tevreden...!

SUPER service!!!

Is iets niet naar je zin, komen de mannen van de Schuimrubber gigant meteen met een oplossing. Bij mij was het klaar terwijl ik wachtte. Super blij mee!

Levering vroeger dan verwacht

Prima product en snelle correcte levering

Prima product en snelle correcte levering

snelle en goede levering

Ik ben zeer tevreden over de snelle levering en kwaliteit

Goede en snelle levering

Door jullie een goede en snelle levering, sneller dan verwacht, top.

snel en correct geleverd

Geen opmerkingen

Goede service en goede levering

Bestelling goed verpakt en snel geleverd. Bestelling zoals verwacht, dus helemaal Top!

goede service

bestelling gedaan en een paar dagen later heel goed verpakt ontvangen.

Prima product netjes verpakt afgeleverd

Topmatras voor meer comfort gekocht. Binnen paar dagen geleverd, prima prijs/kwaliteit verhouding

Goede kwaliteit en een snelle levering

Een koudschuim topper besteld. Kreeg hem binnen 1 week binnen en bevalt erg goed. Kwaliteit van het schuim is prima.

2e keer dat ik hier wat bestel en weer alles super snel, netjes verpakt en op maat gemaakt geleverd gekregen. Fijn is ook dat er op de site extra uitleg te vinden is over schuimrubber zodat je weet wat je moet bestellen.

Ben zeer tevreden.

Ik ben zeer tevreden.

Snelle goede service

Zeer snel geleverd

en snelle levering

Keurig verpakt ,goede producten. In nog geen uur een compleet nieuw bankstel gerealiseerd met de goede door u geleverde producten. Had alleen aan 1 spuitbus lijm meer dan genoeg gehad voor 4 kussens. Dank u wel. Ruud Ratering.

Zeer snelle en correcte levering.

Website goed en overzichtelijk. Zeer scherpe prijs / kwaliteit. Makkelijk de bestelling doorvoeren en binnen 2 dagen thuis. Top top top

Binnen 24 uur mijn op maar gemaakt Pantera schuim in huis!

Binnen 24 uur mijn op maar gemaakt Pantera schuim in huis! Super snelle levering!

Perfecte afhandeling bestelling

Perfecte afhandeling bestelling en extra service omdat ik een fout had gemaakt. Zeer sympatiek.

top

Snelle correcte leveri8ng