Goede kwaliteit

Heel tevreden van het product en een snelle levering zelfs in België Bedankt

Super kwaliteit super snelle levering Alles netjes ontvangen word allemaal netjes verpakt, Ga zeker nog eens bestellen,

perfect volgens de afspraak

Opletten bij transport, verpakking was enkel met krimpfolie. Was nu wel netjes geleverd, maar niet alle chauffeurs zijn even voorzichtig met hun pakjes.

Wat bij andere onmogelijk leek, is bij hun mogelijk gebleken. Vriendelijke en snelle afwikkeling.

Mooi en goed product levering goed

Goed prudukt zeer tevreden

Perfect materiaal en service

Perfect materiaal en service

Goede kwaliteit, vriendelijk en behulpzaam.

Voordat ik bestelde had ik een paar vragen. Ze waren zeer vriendelijk en behulpzaam. Over de kwaliteit van het polyetherschuim ben ik zeer tevreden. Bijvoorbeeld de traagschuim is een hele mooie kwaliteit. Ik heb nog niet eerder zo'n mooie traagschuim gezien als de SG65 Sensus die zij in het assortiment hebben. Op de website schrijven ze er zelfs bij wie de fabrikant is. De reden dat is zo enthousiast ben is vanwege minder goede ervaringen elders. Over schuimrubberGIGANT ben ik heel tevreden.

Steeds snelle levering,

Goede produkten, perfecte communicatie en supersnelle levering!

Donderdagavond de bestelling online ingevoerd. Vrijdags werd ik gebeld en gemaild om te checken of we echt het goede hadden besteld (we hadden een speciale maat besteld) en zaterdagochtend werd het al geleverd. Wij zijn superblij met de geleverde kussens voor onze bank, ze zitten geweldig, thnx!

Besteld,betaald en direct ontvangen.

Na mijn bestelling en betaling ontving ik bevestiging hiervan. Zag dat er verkeerde maten op de bon stond. Direct een mail gestuurd en ze hebben het meteen in orde gemaakt, zodat ik na 2 dagen het juiste in ontvangst mocht nemen. Kijk hier wordt ik blij van. Bedankt voor de goede service.

Goed geholpen

Goed geholpen en snelle levering.

Snelle levering van gewenste kwaliteit en maat aan een lage prijs

Snelle levering van gewenste kwaliteit en maat aan een lage prijs

Snel geleverd voor een bijzondere lage prijs

In een winkel geïnformeerd, maar was 3x zo duur, ben zeer tevreden.

Snel en goed

Duidelijke site, je kunt snel en makkelijk bestellen en afrekenen en de bezorging was eveneens snel en netjes.

Allert of bestelling klopt en zeer snel verwerkt & geleverd

De dag na mijn (digitale) bestelling kreeg ik een mail met extra vraag/opmerking over mijn bestelling. Zeer alert en netjes. Het produkt moest verlijmd worden en dit is erg netjes gedaan. De dag daarna al thuis ontvangen. En pakket was goed ingepakt zodat er onderweg geen beschadigingen konden ontstaan Kortom: zeer tevreden

Super!!

Netjes afgehandeld.. goed product.. goed advies en snelle levering :-)

Kan niet beter.Top!

Snelle levering en goed verpakt

Mijn bestelling was sneller binnen dan verwacht. Pakket was keurig via track en trace te volgen. Het bestelde materiaal voldeed aan mijn verwachting. Kortom heel tevreden...!

SUPER service!!!

Is iets niet naar je zin, komen de mannen van de Schuimrubber gigant meteen met een oplossing. Bij mij was het klaar terwijl ik wachtte. Super blij mee!

Levering vroeger dan verwacht

Prima product en snelle correcte levering

Prima product en snelle correcte levering

snelle en goede levering

Ik ben zeer tevreden over de snelle levering en kwaliteit

Goede en snelle levering

Door jullie een goede en snelle levering, sneller dan verwacht, top.

snel en correct geleverd

Geen opmerkingen

Goede service en goede levering

Bestelling goed verpakt en snel geleverd. Bestelling zoals verwacht, dus helemaal Top!

Fluorietweg 23

1812RR Alkmaar