Prijs kwaliteit en service zijn top

Ondanks de drukte tijdens de kerstdagen keurig geleverd

Prima voor elkaar

Duidelijke website, gemakkelijk bestellen. Goed geïnformeerd over de status en snel bezorgd.

gewoon goed

gemakkelijk de maten in voeren, keuze uit verschillende hardheden met advies, snel geleverd, toppie.

precies geleverd wat besteld was en mooi op tijd

helemaal tevreden over alles en zeker over het mooi product, goed gesneden, perfect, aan te bevelen!

snel bezorgd, prima kwaliteit

Alles top !

Waren maar meer bedrijven zo goed!

Snel, accuraat, op de minimeter nauwkeurig, snelle levering, goede communicatie. A++

Snel en goed

Bestelde materialen snel en netjes geleverd goede prijs en juiste kwaliteit

Goed advies, perfecte service, mooi product

Ik had niet het juiste product besteld. Per e-mail kreeg ik het advies om voor een ander product te kiezen. Dit was zo geregeld en een dag later was het binnen. Mooie kwaliteit en een fijn gevoel!

Snel, goed gesneden en goede kwaliteit

Kreeg het bestelde traagschuim binnen drie dagen geleverd in de goede maten en het was netjes gesneden. Perfect!

Snelle levering van kwaliteitsproduct

Goede kwaliteit polyether besteld: 170 stevig van Pantera, te gebruiken voor zitkussentjes op eetkamerstoelen. Wat mij betreft iets te stevig bij 5 cm dikte. Volgende keer toch maar Medium bestellen van 4 cm dik. De bestelde stukken werden overigens snel geleverd.

Goed advies.

Vanwege de mogelijkheid sneller te kunnen leveren heeft de Schuimrubber Gigant in overleg mijn bestelling zonder extra kosten geupgrade naar een duurdere variant schuim. Het bezorg tijdstip was zoals gevraagd. Duidelijke communicatie.

Mooi product voor een mooie prijs

Snel geleverd en goed verpakt. Topproduct

Heel tevreden

goede prijs en kwaliteitsverhouding én snelle levering

gebruiksvriendelijke site en vlotte levering

minpuntje is dat de levering gewoon voor de deur geplaatst werd in mijn afwezigheid ; gelukkig regende het niet maar had toch liever dat het pakje bij de buren werd aangeboden bij afwezigheid

prima webwinkel

goede en snelle levering

Goede website, snelle levering, fijne producten. Bedankt.

prima kwaliteit van spullen en levering

Na bestelling prima contact over de order Levering op de afgesproken dag en tijdstip

perfecte levering

alles zoals we wilden

Ik dacht dat er ook nog leer om heen zat maar is echt alleen schuim

Duurde even

Er was wat mis gegaan met de bestelling, ik vond het al erg lang duren, maar toen ik informeerde naar de levertijd, werd het dezelfde nog verzonden. Dus netjes opgelost! Schuimrubber ziet er keurig uit, zal nog wat bestellen voor onze hond.

Top! Het juiste product voor een mooie prijs!

Snel besteld en geleverd! Hartelijk dank!

Vanaf plaatsen order tot aan aflevering toe alles tiptop verlopen.

Voor het eerst hier iets besteld en ik ben erg tevreden over de zeer vlotte afhandeling van mijn bestelling. De kussens werden met tricotkous geleverd, goede service! Ik vind deze firma beslist een aanrader!

Perfecte service

Overzichtelijke site, betaalbare producten en snelle levering

Snel en goed

Eenvoudig op de site de maat ingevuld, eenvoudig bestelden snel geleverd.

Fluorietweg 23

1812RR Alkmaar