Duidelijke website, kon precies vinden wat ik nodig had. Keurige en vlotte levering. Zeer tevreden

Netjes en heel snel geleverd , materiaal perfect

Snel, eenvoudig en betaalbaar

De Site geeft voldoende informatie, is eenvoudig en logisch ingericht, producten zijn maatwerk, maar betaalbaar. Snelle levering.

Top product, top levering!

Al na 1 dag na bestelling geleverd. Top!

Meteen de volgende dag geleverd...top!

Supersnelle service en goede prijs! Volgende keer weer !

Prima bedrijf

Ben telefonisch netjes en goed geholpen over mijn vraag over koudschuim. Op de site besteld en was snel verzonden. Echter post nl had de zending vertraagd. Je kon ook goed de kosten berekenen op de site, Top👍

Super service ,alles conform !

Alles prima verlopen ,degelijke firma !

Altijd netjes en op maat

Nette levertijden.

Top vulling voor kussens

Ik heb heel snel mijn kussens kunnen vullen. De levertermijn was super snel en je kon kiezen voor een andere plaats indien je niet thuis was, perfect voor werkende gezinnen. Maar bovenal was het een top product die super zacht aanvoelt. Bedankt

Bestel er al 3 jaar alles Goed

Prettige manier van bestellen,

Ik kon de stof van een toegezonden monster niet op de site vinden. Dat was na een mail binnen een halfuurtje geregeld. Top dus

goed bereikbaar bij vragen, klantvriendelijk, snelle levering en goede producten

zeer positief

prima kwaliteit, perfect op maat en snelle levering

Wij bestellen regelmatig bij Schuimrubber Gigant en zijn zeer tevreden. Vorige week hadden wij met spoed een bestelling nodig, even gebeld voor de zekerheid en keurig met 2 dagen in huis.

Snelle levering, en uitstekende kwaliteit

Heel makkelijk online bestellen, keurige levering van uitstekende kwaliteit. Dankjewel

Prima kwaliteit en snelle levering.

Prima service.

Zeer goede ervaringen met dit bedrijf

Goede kwaliteit en altijd snelle levering, zelfs toen er aangegeven werd dat het gesloten was ivm vakantie, kreeg ik na een dag mijn bestelling al binnen.

Goede kwaliteit en razendsnelle service

Binnen 1 werk dag geleverd top

komen beloftes na

net voor hun vakantie periode nog mijn bestelling gemaakt en direct verzonden super service.

Snelle levering en niet duur.

voor herhaling vatbaar

goed product snelle levering

goed advies via telefoon - vriendelijk - snel geleverd

goed advies via telefoon - vriendelijk - snel geleverd

Top levering en snelheid

Goed bedrijf communiceert duidelijk en levert snel

top spul goed

wat ik zocht was dus gelijk ook goed...... prima alles ...

Correct product en levering!

Bestelling voldoet ruimschoots aan de verwachting.

Gevonden wat in nodig heb en snelle levering

Alle producten snel gevonden op de webiste voor een gede prijs. Levering was netjes ingepakt en snel geleverd. Super.

Fluorietweg 23

1812RR Alkmaar