Goede website, snelle levering, keurig verpakt.

niet perfect maar bijna

het was even niet helemaal duidelijk wanneer het product afgeleverd werd. waarschijnlijk toch een iets zachtere matras gewild .ondanks uw specificaties, en van uw concurrenten, daar duidelijk iets wat met nog een laagje hopelijk is op te lossen. ( mogelijk suggesties ). maar verder algemeen heel goed en betrouwbaar

Mijn complimenten

Snelle levering, goede kwaliteit.

Ik bestel regelmatig. Het is altijd prima.

Snelle levering en perfect product, zeer tevreden.

Geweldig!!

Juiste maat, mooi materiaal en snel geleverd

Goede service en uitstekend product!

Uiteindelijk een beter product gekregen voor mijn toepassing dankzij advies van een medewerker. Ben zeer tevreden over wat ontvangen is. Dank jullie wel hiervoor!

Snelle levering, mooi schuimrubber.

Snelle levering, mooi schuimrubber en prima verpakt.

Prima schuim

Het Pantera schuim is prima. Het was zeer goed verpakt en de verzending was snel.

Klein misverstand, maar prima en snel opgelost!

De levering van de bestelling bleef uit. Telefoontje kwam op voicemail uit, maar ben netjes teruggebeld. Bleek een misverstand te zijn, daarop is zending direct verzonden. Keurige afhandeling.

Perfect!!

Order snel en zonder problemen ontvangen. Goede communicatie.

Makkelijk besteld, snel geleverd

Netjes verpakt en fijn snel geleverd

snel en correct!

snel en correct geleverd, goed verpakt, prima verzorgde verzending met postNL, TOP!

Snelle levering en netjes verpakt super

Zondags besteld goede overzichtelijke website netjes verpakt snel geleverd mischien alleen. De bezorging kosten gratis iets lager houden

Uitstekende service en goede prijs kwaliteit verhouding.

Bestelling correct afgehandeld. Meegedacht voor een oplossing betreffend een gebruiksprobleem. Van harte aanbevolen.

Snelle levering; alles naar wens.

Prima snelle levering van het gevraagde

Na de bestelling kwamen de spullen snel binnen. Ook de gevraagde extra zaken. Geen klachten dus.

Goede service en snelle levering

Goede prijs/kwaliteitsverhouding, snelle verzending

Goede prijs/kwaliteitsverhouding, snelle verzending

Uitstekend!

Uitstekend!

Goed product

Goede prijs prestatie verhouding alles geleverd volgens afspraak.

Kwaliteit

Goede vehouding tussen prijs en kwaliteit. Snelle levering.

Eenvoudig en correct

Prijs/ kwaliteit zit goed. Duidelijke communicatie via mail en relatief snelle levering. Mijn vereiste maten van het product waren exact. Ben een tevreden klant.

Nadat ik besteld had probleemloos nog iets gewijzigd.

Afspraken keurig nagekomen

Koudschuim en tricotkous besteld, en dat werd snel en volgens de opgegeven maten geleverd. Niets op aan te merken.

Fluorietweg 23

1812RR Alkmaar