Aanrader met top service!

Bestelling geplaatst en daarna een fout opgemerkt die ikzelf had gemaakt bij het ingeven. Na contact op te nemen werd dit perfect opgelost en aangepast. Levering met track en trace op te volgen. Goede verpakking. Een tevreden klant 😊

Goed en prima beschermd verpakt.

Goed en correct.

Prima product, goed en snel geleverd op maat

Zie hierboven.

Slechte bezorger

Product is prima, echter bezorging uiterst vreemd. Fijn dat er met handtekening afgeleverd moet worden. Vreemd alleen dat de bezorger zelf die handtekening met onze naam zet wanneer we er niet zijn. En het pakket bij de overburen afleverde. Volgens mij nog strafbaar ook. Wellicht voor schuimrubber gigant goed om zijn leverancier op aan te spreken.

Helemaal superrr!

We kregen netjes een bericht dat de bestelde stof niet op voorraad was en met een voorstel van een gelijkende stof. Uiteindelijk bleek deze wel op voorraad en kregen we daar ook netjes bericht van.

Deskundig en zeer goede service

Wat een fijn bedrijf! Behulpzaam en zeer deskundig.

Super teverden

Ik heb al vaker bij jullie besteld, en ik ben altijd heel tevreden over de servies die jullie bieden.

Perfecte service

Goede service. En snelle levering.

gewoon goed

de produkte online besteld had er niet zoveel vertrouwen in van komt dat wel goed en is het duidelijk ook om dat we een klein smal stukje er bij hadden besteld. Maar naar 2 dagen was het pakketje correct bezorgd door mijn besteller van Post Nl had al een briefje klaar gelegd van leg het maar in de papiercontainer. De bezorger moest lachen want het pakketje paste er echt niet in, Ik had verwacht dat het schuim zou worden geleverd als een ander Zweeds bedrijf dat doet vacuüm zo dat het veel compacter is. Maar de maten klopten prima en super strak afgesneden, nu effen een hoesje erom en we kunnen heerlijk slapen in ons caravannetje.

Goed, mooie produkten

Goede service en advies.

SnelleLevering

Wij bestellen al Sinds de opstart van ons bedrijf bij deze firma. Het fijne hiervan is dat de levering super snel is en het materiaal fijn is om mee te werken

Heel snelle en goede levering.

Geweldig dat de schuimrubber in elke gewenste maat geleverd kan worden, geen gedoe met zelf op maat knippen waarbij het nooit zo perfect recht wordt als nu. Ook heel snel geleverd en goed verpakt.

een prima produkt aan de juiste prijs

het juiste schuimrubber op maat aan de juiste prijs en heel snelle levering, gewoon top !

Goed en snel

Zeer goede en snelle service, supergoede kwaliteit, precies op maat TOP!!!

Besteld, en na 1 werkdag al thuis met post.nl. Goede kwaliteit, heel netjes precies op maat gemaakt, perfect snijvlak. keurig verpakt. Helemaal top!!! Super!!!

Snelle levering en product is naar verwachting. Fijn dat het op maat kan!

Snelle levering en product is naar verwachting. Fijn dat het op maat kan!

keurig

snelle service goed afgeleverd bedankt

Snelle levering en goede kwaliteit

Aangeraden door een vriend, mooie kwaliteit en perfect op maat en snel geleverd

Perfect service en snelle bezorging

Vriendelijk geholpen aan de telefoon, verder tip-top geleverd

SERVICE met hoofdletters

Wat een goede service bij dit bedrijf. Maandag middag gebeld met een vraag over de mogelijkheden, er werd meegedacht met een goed advies, direct een prima offerte gekregen, en woensdag ochtend had ik mijn bestelde kussens op maat al in huis. Het product ziet er ook nog eens prima uit.

snelle levering en keurig verpakt

Helaas was het schuimplastic niet zo hard als ik gewenst had, maar dat is ook moeilijk te zien op de foto.

goede service

snelle levering ,snelle reactie op mijn mail,goed verpakt, goede prijs

Zeer snelle service

Zeer goede en snelle service

Helemaal top

Bestelde order was snel verzonden, en het product is gewoon helemaal top van kwaliteit.

Het kan niet beter!

Perfect!