Pluspunten
Overzichtelijke site en duidelijke communicatie
Pluspunten
Op verzoek een hele snelle levertijd.
Pluspunten
Prima. Had klein proefstuk besteld ter grote van een zitting en dit is prima verlopen.
Pluspunten
Goede prijs kwaliteit verhouding, snel geleverd, netjes verpakt! Ik kom zeker terug!
Pluspunten
Zeer snelle levering, prima product, zelfs boven verwachting goed ! kwaliteit / prijs; uiterst gunstig
Pluspunten
Bestellen en leveren hoe het behoort te zijn. Hier kunnen velen een voorbeeld aan nemen. Ga zo door.
VerbeterpuntenGraag technische specificatie sheets beschikbaar maken op website van de lijmen en sprayen. teksten op spuitbus zijn echt te te klein en beknopt. Deze waren zelfs bij de fabrikant niet te vinden en het zijn toxic stoffen waar je mee werkt. Volgens mij zelfs wettelijk verplicht.
Pluspunten
Alles netjes verpakt en exact op maat geleverd
Pluspunten
Doet wat er beloofd wordt.
Pluspunten
Goed materiaal, mooi op maat
VerbeterpuntenVerzending/verpakking kan beter. Bij mijn volgende levering mijn schuimrubber niet meer opgevouwen verzenden. Mijn rugkussens voor de caravan staan nog steeds een beetje als een banaan.
Pluspunten
Goede kwaliteit schuimrubber snel geleverd goed meedenken met de klant voor een oplossing als je die vraagt via de mail. snel antwoord terug Een heel goed bedrijf met hele goede producten Ik ben heel erg tevreden!
VerbeterpuntenIk kan geen verbeterpunten vinden
Pluspunten
Veel luchtgaten in schuimrubber lijkt B kwaliteit
Pluspunten
Je krijgt wat je besteld. Alles was duidelijk en prettig gecommuniceerd. heel erg tevreden
Pluspunten
Precies passend
VerbeterpuntenGeen
Fluorietweg 23