Pluspunten
Snelle levering en keurig goed verpakt
Pluspunten
Duidelijke website
VerbeterpuntenSnellere levering
Pluspunten
hulp bij bestellen, snelle levering, snelle reactie op mail en nette verzending
Pluspunten
Pluspunten
Perfecte informatie. Prima kwaliteit. Nette levering. Bedankt!
Pluspunten
Had slechts zeer kleine bestelling maar is perfect uitgeleverd. Een volgende keer zeker weer.
Pluspunten
snel en betrouwbaar
Pluspunten
Prijs kwaliteits verhouding top. Snelle levering! Site super duidelijke uitleg. Goed verpakt.
VerbeterpuntenZou niet weten wat
Pluspunten
niets op aan te merken
Pluspunten
de hele levering correct ontvangen en afgehandeld
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Perfecte communicatie, super snelle levering, perfect op maat gesneden en goede kwaliteit, een aanrader...
Pluspunten
Netjes en snel geleverd. In exact de juiste maten.
Pluspunten
Zeer makkelijk om online de gewenste maten door te geven . Je weet vooraf perfect wat de prijs is en wat je in huis krijgt . Duidelijke communicatie betreft de levering Kortom fijn samenwerken
Fluorietweg 23
1812RR Alkmaar