Pluspunten
PostNL had een fout gemaakt voor de levering en verwees mij terug naar de verkoper. Ik heb gebeld met Mitchell en hij heeft het binnen een paar uur opgelost, geregeld en telefonisch terug gekoppeld!
Pluspunten
Goede communicatie en kwaliteit plus snelle levering
Pluspunten
Snelle levering. Keurig op maat gemaakt
Pluspunten
Super snel, goed berpakt, schuim mooi gesneden.
Pluspunten
Goede en snelle levering!
Pluspunten
Correct en betrouwbaar! Stipt en goede kwaliteit!
VerbeterpuntenDoe zo verder!
Pluspunten
Snelle levering, terug de gewenste dikte ontvangen, maar het einde van de rol, dus weer voor weg te gooien zoals ik anders ook moet doen als ik een hele rol neem, de laatste 1,50 kun je niet gebruiken en zit vol diepe plooien, de laatste keren bestelde ik daarmee geen volle rol meer en had altijd goede meters, de laatste bestelling spijtig genoeg de laatste meters van de rol, dat zie je, dat voel je, en het is niet bruikbaar...
VerbeterpuntenLaatste van een rol is niet bruikbaar, niet bij bestelling volle rol, niet bij een aantal meters waar het einde van de rol aanhangt, de vorige 5 bestellingen was ik wel tevreden
Pluspunten
Pluspunten
Goede communicatie over mijn artikel wat vertraagd was
Pluspunten
goede waar voor je geld,ik kom zeker terug voor een volgende bestelling
Pluspunten
Duidelijke web-site, snelle levering
VerbeterpuntenHet gebruik van de track&trace code werd me pas duidelijk toen ik van Post NL het bericht ontving. Maar misschien was jullie snelheid hier debet aan.
Pluspunten
Snel antwoord op mijn vragen, advies gekregen en snelle levering (2 dagen later bezorgd terwijl er 5 - 10 werkdagen stond)
Pluspunten
snelle en correcte levering.
Pluspunten
Goede kwaliteit en deskundige product informatie. Desgewenst ook telefonisch.
Verbeterpuntenzou het niet weten
Pluspunten
Doet wat het belooft
Snelheid van leveren
Pluspunten
Duidelijke website. Snelle levering.
Pluspunten
Goede info op de website. Prima prijs-kwaliteitverhouding.
Fluorietweg 23
1812RR Alkmaar