Verbeterpunten/
Pluspunten
Ik bluijf klant dus is t goed
VerbeterpuntenNihil
Pluspunten
Goede en duidelijke voorlichting.
VerbeterpuntenGa zo door
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Super service, zoals steeds!!
Pluspunten
Leuk dat de kous al over het schuim zat.
Pluspunten
Goede communicatie per mail en vrij snelle levertijd
VerbeterpuntenGraag productspecificatie op het product zelf
Pluspunten
Levering volgens afspraak.
VerbeterpuntenTijd van aankomst op leveringsadres indien mogelijk in samenwerking met bezorger.
Pluspunten
Snelle en goede terugkoppeling als een artikel niet direct beschikbaar is. En met een goede oplossing komen.
Pluspunten
Snelle levering, goede communicatie en prijs.
geen
Pluspunten
Zeer goede service en snelle levering !
Pluspunten
Een andere kwaliteit werd mij voorgesteld voor de bestelde 100 kubusjes en die was uiteindelijk perfect. En ze waren ook perfect op maat 5x5x5 gesneden. Klasse!.
Pluspunten
Goede prijs qualiteit. Snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
perfect op maat geleverd voor prima prijs en snel afgehandeld
Pluspunten
Er werd uit eigen initiatief contact opgenomen over de kleur. Gelukkig want die was zoals jullie vermoedden niet goed. Dankzij jullie oplettendheid nu wel!
Fluorietweg 23
1812RR Alkmaar