Pluspunten
Goed advies gehad, over welke materiaal ik moest kiezen.
Het is wel ok
Pluspunten
Aardige mensen met kennis van zaken en super service. Denken met je mee, beantwoorden vragen snel en zijn zeer behulpzaam. Top!
Pluspunten
Super snelle levering. Mijn bank heeft nog nooit zo goed gezeten.
Pluspunten
Snelle levertijd, netjes verpakt keurig de beloofde levering gedaan.
Pluspunten
Snelle levering 2e keer besteld erg tevreden
Pluspunten
Top product, voldoet aan alle verwachtingen.
Pluspunten
gewoon zeer correct
Pluspunten
Goed geholpen aan de telefoon. In zeer korte tijd andwoord op mijn vraag.
VerbeterpuntenGa zo door. Zeer snel geholpen. En bestelling ontvangen.
Pluspunten
Jullie hebben .... ALLES ! MOET IK WEL ZEGGEN ...en wel makkelijk dat afmeten ervan.........
VerbeterpuntenHelaas zijn altijd de vervoer kosten (vaak hoger ) als het... product zelf .maar dat is typisch Nederlands denk ik?
Pluspunten
Super. Alles naar wens verlopen.
Pluspunten
Snelle levering van het juiste product dank u
Pluspunten
Super dat men met de klant meedenkt!!! Ik ben gebeld en geadviseerd zonder dat ik erom vroeg, maar puur omdat men door had wat mijn plannen waren en dat ik voor mijn doel het verkeerde product had besteld. EEN WOORD: SUPER!!!
Fluorietweg 23
1812RR Alkmaar