Pluspunten
Snelle correcte levering ! Prijs is heel gunstig ten opzichte van andere bedrijven .
Pluspunten
Spoedbestelling zelfde dag op de post, volgende dag was het binnen. Beter kan niet.
Pluspunten
Super bedrijf! Denkt heel erg mee en gaat net dat stapje verder!
VerbeterpuntenJammer van de hoge bezorgkosten maar wel begrijpelijk
Pluspunten
Ondanks hun aangekondigde vakantiesluiting hebben ze mij toch nog snel geholpen zodat ik verder kon met mijn project. goedkoop, snelle afhandeling en levering. Een echte aanrader!
Pluspunten
Snelle levering en prijs kwaliteit is uitstekend!
VerbeterpuntenGeen! Houden zo
Pluspunten
Alles prima voor elkaar.
Pluspunten
Snelle levering en goede kwaliteit.
Pluspunten
Deskundig telefonisch advies gekregen, bestellen van maatwerk heel gemakkelijk en duidelijk zelf in te voeren, snelle levering, goed verpakt en mooi product. Eigenlijk niets op aan te merken, zeer deskundig bedrijf is mijn ervaring
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Pluspunten
alles is in goede orde verlopen en ontvangen
Pluspunten
Kwamen met een goed advies waar ik niet om gevraagd had maar waar Ik heel blij mee was.
Pluspunten
Heb niets om aan te merken. Gewoon heel blij met mijn bestelling die ook nog eens snel werd geleverd
Pluspunten
Geweldig zo snel en precies de goede maten
Pluspunten
Duidelijke website! Geleverde koudschuimkussen voldoet aan de verwachtingen. Nu ga ik voor de andere kussens ook nieuw koudschuim bestellen.
Fluorietweg 23
1812RR Alkmaar