Pluspunten
precies de afspraken en maten die wij wilden prima
Pluspunten
Uitstekende service, kwalitatieve produkten, heel scherpe prijzen.
Pluspunten
Goede service en goede producten.
Pluspunten
Op eigen intiatief contact opnemen en doorspreken of produktkeuze die ik gemaakt had ook geschikt was voor doeleinde
Pluspunten
Ze snel lekker snel met leveren
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goedkoop (met wat wij op internet hebben vergeleken), makkelijk te bestellen via een klantvriendelijke site, goede stevige kwaliteit en snelle levering.
VerbeterpuntenMeer “beschermstof” (of hoe heet dit) voor over het schuimrubber. Er zat een lange strook bij, per kussen heb ik dit erover heen getrokken en daarna afgeknipt, maar dit bleek niet genoeg voor de laatste paar kussens.
Pluspunten
uitstekend produkt ,zeer verzorgd afgeleverd.
VerbeterpuntenMisschien iets snellere bezorging?
Pluspunten
Alles was mooi en netjes verpakt. Koudschuim van goede kwaliteit. Snelle levering. Top
Pluspunten
Goede prijs-kwaliteit verhouding
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Breed assortiment Helder advies op de website over gebruikstoepassingen
Pluspunten
Altijd snelle, correcte levering. Altijd bereid te helpen, zeer tevreden !!!
Pluspunten
Bestelling is naar verwachting gegaan
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
volledig betrouwbaar en komt zijn afspraken na
Fluorietweg 23
1812RR Alkmaar