Pluspunten
goed , snel, goede prijs/kwaliteit
Pluspunten
Duidelijke uitleg benodigde kwaliteit. Snelle levering.
VerbeterpuntenGeleverde breedte/dikte maten schuim zat tussen de 0,5 en 1 cm verschil in dan wat ik had besteld. Moest daarom veel aanpassen aan de hoezen.
Pluspunten
Maatvoering perfect Verpakking correct Levering goed verzorgd
Pluspunten
Snelle levering. Alles precies op de maten die ik besteld heb. Het past allemaal perfect
VerbeterpuntenEen tip die logistiek waarschijnlijk niet haalbaar is, maar het zou soms beter uitkomen als de verschillende types schuim in verschillende kleuren leverbaar zouden zijn.
Pluspunten
Pluspunten
Netjes en snel geleverd. Top
Pluspunten
-antwoorden snel op vragen per mail gesteld -Ik denk dat het geleverde product (traagschuim matras 6 dik) van goede kwaliteit is. Toekomst zal dit verder moeten uitwijzen.
Pluspunten
Snel, eerlijk en betrouwbaar en vooral uiterst vriendelijk. De rekenmodule is erg handig. Je komt niet voor verrassingen te staan.
VerbeterpuntenDe mogelijkheid om via creditcard te betalen zat (in ieder geval voor mij) ietwat verstopt.
Pluspunten
Zeer scherpe prijs.Geleverde kwaliteit is goed.
Pluspunten
Snel & makkelijk. Goede voorlichting ter vergemakkelijking van de keuze voor het juiste product.
Pluspunten
Telefonisch advies gekregen en later nog even check of alles klopt, wij wilden graag een iets ronde schuine kant, is perfect uitgevoerd. We zijn benieuwd hoe deze topdekmatras slaapt, gaan we in onze vakantie ervaren
Pluspunten
Na verkeerd afleveringsadres op te geven belde ik de firma op. Vriendelijk onthaald en direct rechtgezet. Correcte, nette & snelle levering.
Pluspunten
Snelle levering via postNL echt top
Pluspunten
Super mooi bedrijf..alle maten zijn mogelijk. Snelle levering en super goed aangeleverd. Alles in dik plastic verpakt.
Fluorietweg 23
1812RR Alkmaar